Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan szid az anyósom? Ez...

Jogosan szid az anyósom? Ez elég régi felfogásra vall nem?

Figyelt kérdés
Tavaly áprilisba házzasodtunk össze a nászút májusba volt. Anyosóm szülinapján (február 6) bejelentettük hogy 4 hónapos terhes vagyok erre ő teljesen kiakadt hogy ha májusba volt a nászút és ha akkor rögtön teherbe esek akkor ő már unokázhatna...és elkezdett hibáztatni hogy ez biztos az én hibám hogy nem.lettem.rögtön terhes meg biztos mástól van baba mert ő mikor hozzáment az aposomhoz akkor a nászút után egyből terhes lett..Erre kiakadtam és megmondtam hogy ha szerinte hibás vagyok mert nem rögtön lettem terhes akkor nem vagyok rá kiváncsi és az unokát se látogathatja meg..
2014. febr. 22. 13:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
88%
Lehet inkább viccesre vettem volna, és azt mondtam volna, lehet nem is a nászúton hanem előtte is csak azért vették el mert jött a gyerek :)
2014. febr. 22. 13:55
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
9-es, szerintem a bíróságot se érdekelné a láthatási joga, miközben rivotrilt szed és alkoholt iszik rá, de ez egy másik téma.
2014. febr. 22. 13:55
 13/38 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy nem éri meg pereskedni ezért anyóssal látni fogja az unokát kb heti egy nap mert nem szeretném megfosztani a gyermeket a nagymamától gondolom miután meglátja elfog szállni a "haraga" ...férjemnek meg adok egy utolsó esélyt ha mégegyszer nem áll ki melletem hazaköltözök..
2014. febr. 22. 13:57
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

anyósod nem komplett

de engem az sokkal jobban zavarna, ha a párom nem állt mellettem!

2014. febr. 22. 13:57
 15/38 anonim ***** válasza:
59%
Jaj azért ezért elválni elköltözni nagy felelőtlenség terhesen. Miért mindig akkor jut a nők eszébe hogy nem stimmel valami a kapcsolatban amikor már ott a gyerek?
2014. febr. 22. 14:00
 16/38 A kérdező kommentje:
15 azért mert eddig nem balhéztam sose anyóssal csak mióta tudja hogy terhes vagyok fene se gondolta hogy ezért hibáztatni fog...
2014. febr. 22. 14:02
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig jóban voltatok, akkor magyarázd el neki, hogy a teherbeesés nem egy irányítható dolog. Van akiknek kell egy év is, pedig semmi bajuk. És akkor azokról még ne is beszéljünk, akiknek évekig nem sikerül úgy, hogy pontos okot nem is tudnak mondani az orvosok sem.

Inkább örüljön, hogy viszonylag hamar teherbe estél és egészségesek vagytok.

2014. febr. 22. 14:10
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósom is akkor őrült meg,mikor megtudta,hogy terhes vagyok.

Én is azért mentem bele,mert előtte nekem szinte nem volt anyósom.Sose kereste a társaságunkat,sose hívott át magához...de ahogy terhes lettem,megőrült.Mert ugye csak neki lehet fia?!

Azóta állandóan itt pöffeszkedik nálunk,fennhangon mondja a dolgait...ki gondolta volna,hogy ennyire rámszáll.Nekünk is volt vitánk,és azt mondta nekem,ha eltiltom tőle a gyereket feljelent a gyámnál.Szerinted mit éltem át?Úgyhogy nem éri meg balhézni,mert ezek az öregasszonyok szinte halhatatlanok.

Persze a baj nálunk is az,hogy a férjem az anyját védi...ez nagy baj.

Szerintem ti ott hibáztátok el,hogy a szülinapjára időzítettétek a bejelentést.Most már tudod,milyen öntelt a te anyósod is,kerüld legközelebb az ilyen szitukat.

És mostantól füllents neki,hogy fáradékony vagy,hánysz stb.

Legalább a terhességed teljen békében,úgyis rád fog szállni ha meg lesz a pici.Sajnos nem tudod őt levakarni,olyan szívós lehet mint az én anyósom.

2014. febr. 22. 14:22
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tényleg bolond az anyósod, igazad van. Dehogyis szid jogosan. Az meg, hogy az esküvő után rögtön jöjjön a gyerek, nem régimódi dolog, hanem kinek összejön, kinek nem, ki akarja, ki nem. Lehet, hogy "családi hagyomány", de akkor is tök lényegtelen. (Először azt hittem, épp az a baj, hogy túl hamar jött a gyerek, és rájött anyuka, hogy már az esküvőn is terhes kellett legyél.)

A férjed meg szerintem nem vette komolyan a dolgot, nem esett le neki, hogy ennyire bánt, amit az anyukája mondott neked. Mivel most várandósan érzékenyebb vagy lelkileg, erre számíthatott volna, de nem számított rá Ezért nem állt ki melletted, hiszen nem is tudta, hogy ki kéne állnia.

De szerintem ez, ha nem is volt szép tőle, még nem halálos bűn, szóval inkább a békülés irányába próbálkozz. Mindenképpen figyelmeztesd a férjedet, hogy bizony, a várandós nők sokkal érzékenyebbek lelkileg. Lehet, hogy valamivel korábban lehetett viccelni, de most nem lehet. Mondd meg neki, hogy elvárod tőle, hogy a terhességed alatt erre legyen tekintettel, és hogy ugyanezért jobban elvárod tőle, hogy kiálljon melletted és jobban figyeljen az anyukájára is, fékezze meg, ha szükséges.

2014. febr. 22. 14:23
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
húú. Anyósod nagyon beteg...:D
2014. febr. 22. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!