Jogosan szid az anyósom? Ez elég régi felfogásra vall nem?
Régi felfogás? Elég öreg vagyok, és nem is hallottam, hogy kötelező a nászéjszakán, vagy a nászúton teherbe esni.
Kérdező, te nagyon szelidke vagy, azt elnézed anyósodnak, hogy leqrvázzon. Márpedig, ha nem a férjed a gyerek apja (szerinte), az nem sok mást jelenthet.A férjed vágja a jópofát, meg nyugtatgat, hogy anyuka ilyen kis qrvázós?
Kérdező, a te férjed még nem nőtt fel.
Nem vall semmilyen felfogásra. A felfogás hiányára, arra igen.A te anyósod egy szörnyen buta nő. Ha iskolába nem is járt, így nincsenek biológiai ismeretei, attól még nőnemű. Innen tudhatná, hogy nem úgy van, hogy elhatározom, hogy március 32-én, vagy május 40-ben terhes leszek. Aztán ha nem akarsz szülni, csak 2 év múlva, akkor mit csinál?
Másodsorban, hogy jön ahhoz, hogy az intim dolgaidra kérdezzen, vagy azt megítélje, egyáltalán a szájára vegye.
"A férjed vágja a jópofát"ű
Na az aztán tuti célt érne. Attól, hogy egyes házasságok pocsékak még nem kell direkt a kérdezőt is válás felé terelni. Tipikus magyar megdöglött a tehenem dögöljön meg a szomszédé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!