Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6. éves kapcsolatot vagy plátói szerelmet választanád?
Akkor azt írd, amit valóban kérdezni szeretnél...
Az gáz, ha valakinek van egy normális tartós kapcsolata, miért kavarodik bele akármilyenm szerelmekbe? Ha meg gáz a kapcsolata., akkor meg lépjen ki belőle, és kész.
kicsit bonyolultabb a dolog.
Utolsó, igen, ez a helyes gondolatmenet.
Csak már megmndtam a barátnőmnek, hogy másik szerelem ide vagy oda továbbra is maradok vele, de ettől még nem érzek máshogy ..
(17:48-as vagyok)
bolond vagy, ha ezt teszed (bocs, hogy ezt mondom, nem megbántani akarlak, vagy kritizálni) De én is ezt csináltam. Volt egy előző kapcsolatom, ami nem zárult le bennem teljesen, és én "bosszúból", vagy dacból, hozzá mentem az első pasihoz, akivel utána találkoztam. (mondjuk nagyon rendes férj) de most érzem, hogy ha szabadon tudnék dönteni, valószínüleg már nem lennék vele. Lehet, hogy nem a másikkal lennék, de meglenne a szabad döntés.
Vigyázz!!! Gondold meg. Egy életen át olyannal, aki nem biztos, hogy az igazi, és benned marad örökre, hogy lehetett volna má
másképp is.... Nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!