Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknál is létezik féltékenység? Valamint az exek ott is okozhatnak problémát, mint a heteró kapcsolatban?
Embereknek nézem és nem ítélem el őket, csak vannak dolgok, melyre kiváncsi vagyok és szeretném megérteni. Sok nő ki van akadva (többek között én sem szeretem) ha a párom (férfi) megnéz más nőket. Ha adott leszbikus kapcsolatban élők esetleg megismernek/találkoznak egy harmadik hölgyel, aki a pár mindkét tagjának beindítja a fantáziáját, de ugyanakkor kicsit féltékenyebb típusuak, akkor ezt hogyan kezelik?
Voltam már én is nővel, még régebben, mielőtt frjhez mentem, de szerelmes nem voltam egyikbe sem, ezért ez angam nem zavart, de mi van ott, ahol már érzelmek is vannak?
Hohó, még rosszabbat is. Tudod kevés leszbikus van egy közegben, szóval előbb utóbb mindenki mindenkinek az exe. Jóval a jelenlegi csajod exe a tiéd is, és akivel a te másik exed jár, azzal járt a mostani barátnőd, akinek a másik exével az ő másik exe randizik.
És akkor ezt képzeld el egy alkohollal meglocsolt lánybuliban.
A féltékenység meg változó. Aki eleve nem ebben a csapatban játszik, azt hagy nézze, úgyse lesz belőle semmi. Sőt, kíváncsi is vagyok rá kik jönnek be neki. Meg hogy kik közé tartozom az ő fejében, ami sokat elárul róla. (Bár néha ez persze balul is kiüthet, ha valami nagyon gáz ember jön be neki.)
De alapvetően nem vagyok egy féltékenykedős típus, kicsi a választék, úgyhogy igyekszem megbecsülni azt aki adatik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!