Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A szüleim nem fogadják el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim nem fogadják el a másságom, mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 15:53
1 2 3 4 5
 11/43 opened paradise ***** válasza:
Ha ez komoly,akkor minnél előbb fogadd meg,amit a 9-es mondott.
2015. jún. 28. 16:18
 12/43 A kérdező kommentje:
sajnos nagyon komoly azt mondták Skizofrén vagyok és ez nekik poénos, például tegnap annyira irritált a hang és fájt hogy ki fejeltem az ablakot :(
2015. jún. 28. 16:21
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nagyon kamugyanús. Nem vagy te skizofrén csak unatkozó troll.
2015. jún. 28. 16:23
 14/43 anonim ***** válasza:
21%
Tegyél érte, hogy ne legyél "más"! Ez pszichológiai betegség is, szóval lehet tenni ellene.
2015. jún. 28. 16:25
 15/43 anonim ***** válasza:
64%
Ilyennel miért trollkodna? Ez nagyon nem vicces.
2015. jún. 28. 16:25
 16/43 A kérdező kommentje:

hát ha ezt te trollkodásnak veszed akkor nagyon vicces egyed vagy,ilyennel trollkodni?bárcsak az lenne

persze ilyen helyzetbe csak olyan tud segíteni aki már ezt át élte nagyon nem jó érzés hidd el

2015. jún. 28. 16:27
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem veszem be ezt a baromságot. Először az a bajod hogy nem fogadják el, aztán a következő kommentbe már ki is tagadtak, aztán nem tudod mi bajod a következő kommentbe meg már diagnózisod is van.
2015. jún. 28. 16:30
 18/43 A kérdező kommentje:
menj be a betegségek kérdésekhez is oda is ezt ugyan úgy le írtam nyugodtan olvasd el
2015. jún. 28. 16:33
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen fiatalkorban még nem is diagnosztizálható skizofrénia. :)

Szóval bárki is mondta ezt neked, el a diplomát tőle... Az meg, hogy orvosok kinevetnek eléggé irreálisnak tűnik, nem mondom, hogy nem lehetséges, de még ha nem is a legkedvesebbet fogod ki, akkor sem szoktak így reagálni.

Nekem is kamu gyanús. Nem kell ezzel viccelődni. Én anyám tényleg az, meg ismerek még pár ilyen betegséggel küzdő embert. Ha csak egy kicsi lehetőség is van, hogy igazat mondtál, akkor se ezen az oldalon és ebben a kategóriában kéne megoldást találnod rá (egy az, mert nem fogsz).

#14: A leszbikusság meg nem pszichológiai betegség, jesszusom.

Viszont, amit itt leműveltek, már talán az...

2015. jún. 28. 16:57
 20/43 anonim ***** válasza:
írj üzit
2015. jún. 28. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!