Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A szüleim nem fogadják el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim nem fogadják el a másságom, mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 15:53
1 2 3 4 5
 1/43 RRR ***** válasza:
77%
picit bővebben kérlek
2015. jún. 28. 15:55
 2/43 anonim ***** válasza:
26%
Nem kellett volna "coming out"olnod ha nem tudod biztosan hogy támogatnak.
2015. jún. 28. 15:56
 3/43 anonim ***** válasza:
77%

Te azért fogadd el az ő "másságukat" (a fejükben a hiányt).

A coming outtal egyébként semmi probléma, bátran vállald fel önmagad, ne a környezetedtől függj. Ha nem támogatnak, az nem a te hibád, nem veled van a baj.

Kicsit bővebben mondjuk tényleg kifejthetnéd.

2015. jún. 28. 16:00
 4/43 A kérdező kommentje:

ki tagadtak nem állnak velem szóba,

és második kommentelő,ez nem arról szól nem én magam választottam hogy már pedig én most leszbikus leszek és mindenik mondja ez fejben dől el,hát egyáltalán nem fejben

2015. jún. 28. 16:02
 5/43 anonim ***** válasza:
86%
Ezt nem is állítottam. Azt mondtam meggondolatlan voltál, gondolom az amerikai példa bátorságot adott, de igazából ostobaság volt, mert nem mindenki elfogadó. A fél világban még mindig börtönnel és akár halállal is büntetik a homoszexualitást, itt nem ilyen rossz a helyzet, de a kitagadás konzervatív keresztény családoknál gyakori.
2015. jún. 28. 16:04
 6/43 RRR ***** válasza:
54%

a szüleid megérnek egy misét..........

azt teheted,hogy önerőből elkezdesz élni és nem beszélsz te se velük

értelmetlen,amíg ők nem változtatnak az álláspontjukon

2015. jún. 28. 16:05
 7/43 anonim ***** válasza:
#4: Szükséged van még rájuk ezek után? Szerintem ez nem kérdés. Ha megélhetéssel van gond: suli mellett diákmunka, esetleg kollégium, vagy vannak már egész olcsó társbérletek.
2015. jún. 28. 16:08
 8/43 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a segítséget viszont lenne mégegy kérdésem de nem ezzel a témával kapcsolatban remélem tudok nekem segíteni

gyerek korom óta hangokat hallok a fejembe ami egyre hangosabb és nem tudok vele mit kezdeni már sírni tudok annyira faj tőle a fejem és gúnyos nevetés van a fejembe de nem tudom mitől ennek mi lehet az oka?

(azért itt kérdezem mert máshol nem válaszolnak rá)

2015. jún. 28. 16:09
 9/43 anonim ***** válasza:
Menj el neurológushoz, ha ott nem találnak semmit akkor pszichológushoz.
2015. jún. 28. 16:11
 10/43 anonim ***** válasza:
81%
Hát én nem tudnék ilyen lenni a lányommal. :( Ha nekem lányom lesz majd és leszbikus, én mindenben mellette fogok állni. Egy pillanatig sem fogja rosszul érezni magát emiatt. 21/F
2015. jún. 28. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!