Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbinél mindegy, csak lány legyen?
Az se túl normális aki erre full higgadtan tud vàlaszolni
Ja és nem, nekem/nekünk nincs ízlesünk te degenerált fogyatékos. Minden utcàn szembejövő igénytelennel összeállnék. Fu de fel b***** b****meg, örülhetsz hogy nem a közelemben tetted fel ezt a kérdést
Hogyne lenne ízlésem? O.o
Gondolkodtál mielőtt feltetted ezt a kérdést? :D
21/L
Véletlenül keveredtem most ebbe a témakörbe, nem vagyok leszbikus, de érdekeltek a válaszok. Szerintem érdekes az, amit írtok, és ezekkel az őszinte válaszokkal közelebb hozzátok magatokat, az egész témát az emberekhez. Hogy sokkal elfogadóbb legyen mindenki, és ez jó.
Szóval ne szidjátok (nagyon) a kérdezőt, egyszerűen csak feltett egy kérdést, amit ő maga nem értett, nem látott. :)
Utolsó, az itt a probléma, hogy az emberek azt hiszik ufók vagyunk. De most komolyan. Van olyan élő ember akinek az adott nem(ek)ben mindenki bejön? Nem érzed ezt nonszensznek?
Attól hogy valaki a nőket szereti még ugyanolyan nő, és ugyanúgy vannak elvárásai és vágyai. Mi ebben a meglepő?
Hu de felidegesitettel :D
Ez ugyanolyan mint a heteroknal,neked sem jon be minden pasi,akkor miert feltetelezed hogy nekunk minden csaj bejon?
En szeretem ha egy csaj kicsit fiusabb de ez a nagyon durvan fius mar nem jon be (zselezett haj,lelapitott mellek,semmi noiesseg)
Nekem nem is egy leszbi baratnom/haverom van es nem vonzodunk egymashoz de attol meg joban vagyunk,es erre is csak azt tudom mondani,hogy ugyanugy megy mint a heteroknal
lehet hogy neked a fiuk jonnek be de neked sem jon de minden fiu es biztos vagyok benne hogy van legalabb egy fiu haverod,akitol te sem akarsz semmit meg o se toled,egyszeruen csak birjatok egymast es joban vagytok,semmi tobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!