Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbinél mindegy, csak lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbinél mindegy, csak lány legyen?

Figyelt kérdés
Leszbikusoknál is van olyan, hogy "ízlés"? Van olyan, hogy két leszbi csak barátok, mivel nem vonzódnak egymáshoz?

2015. jún. 16. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Az se túl normális aki erre full higgadtan tud vàlaszolni

Ja és nem, nekem/nekünk nincs ízlesünk te degenerált fogyatékos. Minden utcàn szembejövő igénytelennel összeállnék. Fu de fel b***** b****meg, örülhetsz hogy nem a közelemben tetted fel ezt a kérdést

2015. jún. 18. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne ízlésem? O.o

Gondolkodtál mielőtt feltetted ezt a kérdést? :D

21/L

2015. jún. 19. 14:40
 13/15 anonim válasza:

Véletlenül keveredtem most ebbe a témakörbe, nem vagyok leszbikus, de érdekeltek a válaszok. Szerintem érdekes az, amit írtok, és ezekkel az őszinte válaszokkal közelebb hozzátok magatokat, az egész témát az emberekhez. Hogy sokkal elfogadóbb legyen mindenki, és ez jó.

Szóval ne szidjátok (nagyon) a kérdezőt, egyszerűen csak feltett egy kérdést, amit ő maga nem értett, nem látott. :)

2015. jún. 20. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, az itt a probléma, hogy az emberek azt hiszik ufók vagyunk. De most komolyan. Van olyan élő ember akinek az adott nem(ek)ben mindenki bejön? Nem érzed ezt nonszensznek?

Attól hogy valaki a nőket szereti még ugyanolyan nő, és ugyanúgy vannak elvárásai és vágyai. Mi ebben a meglepő?

2015. jún. 21. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Hu de felidegesitettel :D

Ez ugyanolyan mint a heteroknal,neked sem jon be minden pasi,akkor miert feltetelezed hogy nekunk minden csaj bejon?

En szeretem ha egy csaj kicsit fiusabb de ez a nagyon durvan fius mar nem jon be (zselezett haj,lelapitott mellek,semmi noiesseg)

Nekem nem is egy leszbi baratnom/haverom van es nem vonzodunk egymashoz de attol meg joban vagyunk,es erre is csak azt tudom mondani,hogy ugyanugy megy mint a heteroknal

lehet hogy neked a fiuk jonnek be de neked sem jon de minden fiu es biztos vagyok benne hogy van legalabb egy fiu haverod,akitol te sem akarsz semmit meg o se toled,egyszeruen csak birjatok egymast es joban vagytok,semmi tobb :)

2015. júl. 15. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!