Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egy fiúsabb lánynak nagy melle van?
Mindenki akit látok, hogy kicsit fiúsabb, az vékony meg lapos. Akinek mondjuk láthatóan nőies teste van, azon ez a stílus nem áll úgy mint tehénen a gatya?
Nektek bejön?
Én meg csak feketében vagyok, tehát nálam mindennap temetés van, és démonidézes :|
Egyébként, a stílus csak a felszín, alatta ugyanúgy nő vagy. Téged zavar, hogy nagyok a melleid? Nem? AKkor meg? Én meg nem vagyok nádszál vékony kisasszony, engem egy erősebb szélörvény is helyben tart, de kit érdekel? Én attól még szeretek nőiesen öltözni, még ha egy kirúzsozott tehénnek is tűnök, ez van.
Nekem bejönnek a fiúsabb lányok, alkattól függetlenül, szívesen legeltetem a nagy mellű fiús lányokon is a szememet.
Ha a hajad sem rövid,akkor azt kell mondanom,hogy nekem marhára bejön(ne) a stílusod! *.*
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!