Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egy fiúsabb lánynak nagy melle van?
Mindenki akit látok, hogy kicsit fiúsabb, az vékony meg lapos. Akinek mondjuk láthatóan nőies teste van, azon ez a stílus nem áll úgy mint tehénen a gatya?
Nektek bejön?
Mi az hogy baj? :D
Egy no akkoris no marad ha o a butch
mondjuk ez attol is fugg mennyire vagy fius de szerintem egyaltalan nem baj,sot,jol nez ki
Orulj neki hogy nem vagy deszka,azokon nincs mit fogni
nekem pasiként nem annyira jönnek be a nagy mellek, de az embert nézem és ha az emberrel működik a kapcsolat, akkor nem zavarnak a mellei sem - nem volt még akkora mellű barátnőm, ami az esetem volna...
szerintem is furcsább a fiús stílushoz a nagyobb mell (vagy fordítva), de szerintem ne csinálj belőle ügyet, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és a ruháidban.
viszont lehet, hogy velem van a baj, de szerintem a fiúsabb lány nem kell, hogy feltétlenül azt jelentse, hogy mindjárt leszbi, vagy biszex is valaki. ismerek egy pár nagyon jó fej lányt, akiknek fiús a stílusa, fiúsan öltözködnek és teljesen heterók. egyébként nekem pont bejönnek az ilyen stílusú lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!