Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúsabb leszbikus lányok! Milyen az ideálotok? (15-20 évesek főleg)
külső: rövid haj, fiús ruhák, sötétebb haj, arányos testalkat, ne legyen igazán kövér (nem 80kg körüliekre gondoltam)
belső: lehessen vele beszélgetni, legyen kedves, aranyos, vállaljon fel, fogadjon el olyannak, amilyen vagyok.
18/L
bejönnek a fiús és a lányos lányok is.
nekem is vannak korszakaim. egyik héten farmer meg tornacipő, a másikon magassarkú miniszoknya
telt combok
arányos arc
ápoltság
elegánsan fiús stílus
vagányan csajos stílus
intelligencia
hozzám hasonló személyiségű
mentálisan nem betegebb mint én
energiát fektet a kapcsolatba, gesztusokat tesz, programot szervez
művelt, és érdeklődő
Külsőre nincs kikötésem, bár szeretem, ha alacsonyabb nálam valamnennyivel.
Belül fontos, hogy megnevettessen (ez a legfontosabb, tényleg) és hogy legyen tűrhető helyesírása, na meg kell az a bizonyos szikra is. :D
15/l/l
5-ös: "mentálisan nem betegebb, mint én"
Ez tetszett :D
Nekem nincs feltétlen ideálom, bár tény, hogy a nőiesebb lányok jönnek be. A lényeg, hogy legyünk egy hullámhosszon.
Viszont, ha valaki mindemellett érintetlen, "szűz"...na az a hab a tortán. :D
22/L/L
En inkabb sportos es kisse fius vagyok
kulso:legyen apolt,hosszu haj,jo alak,szoval legyen noies es persze alacsonyabb legyen mint en
belso:legyen kedves,megerto,szeresse a romantikus dolgokat de nem tulsagosan,legyen vicces,ne legyen visszahuzodo de azert ne is akarjon mindig a kozeppontban lenni
hat nagyabol ennyi most csak ennyi jut eszembe :D
remelem igy okes :)
Na azért én is leírom, mondjuk én nőies vagyok. :)
Legyen magasabb nálam (155cm vagyok, nem nehéz) és, kb ennyi a kitétel, ami fontos. De előny, ha rövidebb a haja, kicsit fiúsabb, vezető típus, a passzív felet szeretem képviselni. Ettől függetlenül a lányosabb lányokat is szeretem. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!