Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbinél mindegy, csak lány legyen?
Hát komolyan ez a legostobább feltételezés,amit leszbikusokról találtak ki. Utálom ezt...
Számomra nagyon fontos,hogy egy nő vonzó legyen,külső és belső értékei is megfeleljenek ahhoz,hogy egyáltalán megszólítsam. Őszintén mondom,nagyon sok olyan kis gnóm meg r+banc van,akit még bottal sem piszkálnék meg mert fujj! Na,remélem szemléltettem a dolgot eléggé ahhoz,hogy belásd,nem éri be senki az akármilyen lánnyal!
Nem jön be minden nő!
Fuh b+ ez most nagyon felidegesített!
Utolsónál a pont!
Kérdező, a leszbikusoknak is van ízlésük, bármilyen meglepő!
Részemről teljesen kizárt pl., hogy fiús, vagy kövér,slampos, vagy olyan lánnyal/nővel járjak,akinek az arca/szeme/mosolya/alakja/öltözködése/haja nem tetszik.Az ellenszenves személyiségű nőkről (értsd: tahó,buta,rideg,illetve engem a csendes,zárkózott emberek is irritálnak,valamint,ha valaki csak velem kedves,de másokkal undok,barátságtalan.) már ne is beszéljünk!
Igen. A nagyon lányos lányok pl. egyáltalán nem mozgatnak meg. Ez a deszkás/sportos fiús típus sem.
Nekem a legvonzóbb ha a fiús és a lányos jegyek keverednek, illetve ha valaki a fiús stílust elegánsan tudja csinálni.
Fontos, hogy szép kerek feneke legyen, és jó combjai.
A rövid haj is előny.
Szóval igen, van olyan, hogy egy nőt :úgy: észre sem veszek. És van olyan, hogy valaki bár bejönne, de nem tekintek rá úgy mert csak és kizárólag barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!