Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jogos lenne ha elmondanám a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lenne ha elmondanám a férjének, hogy viszonyunk volt?

Figyelt kérdés

Jópár évvel ezelőtt volt egy időszakom, amikor nőkkel voltam hosszabb-rövidebb kapcsoltaim, kalandjaim. De mára már lazártam ezt az időszakot. Viszont találkoztam az egyik exemmel, akivel annak idején a leghosszabb és a legviharosabb kapcsolatom volt (közel 2 évig voltunk együtt). Éppen a barátaimmal voltam, akik erköcsös, vallásos emberek. Az exem pedig már korábban is hallott róla, hogy a vallás felé fordultam, amit gyakorlatilag számomkért tőlem, valamint azt is számonkérte a barátaim előtt, hogy tudnak-e a leszbikus múltamról és egyéb, konkrét példákat is felhozott, amikre nem vagyok büszke. A barátaim közül csak 1-2 személy tudott a múltamról (de csak a leszbikus kapcsolatokról), de az exem olyan dolgokat is felhozott, amikről ők sem tudtak...

Tehát tehát pár perc alatt tönkre tette a jó hírnevemet és az új életemet, amit évek alatt építettem fel.

De aznap este még Facebookon is folytattuk a veszekedést, és én mérgemben rákérdeztem, hogy a férje tud-e azokról a dolgokról, amiket a barátaimnak elmondott (mivel mindent együtt csináltunk, ő mindenben ugyanúgy benne volt). És az volt a válasz, hogy nem tud róla, és ne is mondjam már el neki. És hogy ő sem így akarta, bocsánatot kért stb.

Ezek után el kéne mondanom a férjének, hogy ő is megtudja én mit éreztem a barátaim előtt? Vagy hagyjam inkább?

nov. 10. 15:48
1 2
 11/12 menta34 ***** válasza:
75%

Ahhoz, hogy valaki jó ember legyen nem kell vallásos legyen....

ÉS attól, hogy valaki vallásos még nem lesz jó ember.

Bocs, de te sem vagy jó ember, aki ilyen kicsinyes spicli bosszún gondolkodik az nem jó ember.

Bár én hibának tartom a vallás felé fordulást, ha elfogadjuk, hogy ez a te utad akkor most kaptál egy próbatételt, amin részben már el is buktál és most készülsz teljesen elbukni.

nov. 11. 06:16
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
En elmondanam, vesszen a szuka 😅
tegnapelőtt 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!