Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jogos lenne ha elmondanám a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lenne ha elmondanám a férjének, hogy viszonyunk volt?

Figyelt kérdés

Jópár évvel ezelőtt volt egy időszakom, amikor nőkkel voltam hosszabb-rövidebb kapcsoltaim, kalandjaim. De mára már lazártam ezt az időszakot. Viszont találkoztam az egyik exemmel, akivel annak idején a leghosszabb és a legviharosabb kapcsolatom volt (közel 2 évig voltunk együtt). Éppen a barátaimmal voltam, akik erköcsös, vallásos emberek. Az exem pedig már korábban is hallott róla, hogy a vallás felé fordultam, amit gyakorlatilag számomkért tőlem, valamint azt is számonkérte a barátaim előtt, hogy tudnak-e a leszbikus múltamról és egyéb, konkrét példákat is felhozott, amikre nem vagyok büszke. A barátaim közül csak 1-2 személy tudott a múltamról (de csak a leszbikus kapcsolatokról), de az exem olyan dolgokat is felhozott, amikről ők sem tudtak...

Tehát tehát pár perc alatt tönkre tette a jó hírnevemet és az új életemet, amit évek alatt építettem fel.

De aznap este még Facebookon is folytattuk a veszekedést, és én mérgemben rákérdeztem, hogy a férje tud-e azokról a dolgokról, amiket a barátaimnak elmondott (mivel mindent együtt csináltunk, ő mindenben ugyanúgy benne volt). És az volt a válasz, hogy nem tud róla, és ne is mondjam már el neki. És hogy ő sem így akarta, bocsánatot kért stb.

Ezek után el kéne mondanom a férjének, hogy ő is megtudja én mit éreztem a barátaim előtt? Vagy hagyjam inkább?

nov. 10. 15:48
1 2
 1/12 Pawel166 válasza:
91%

Miért szégyelled a szexualitásodat a barátaid előtt? Valóban a barátaid, ha elvárnak tőled valamit, ráadásul olyan dolgot amin nem tudsz változtatni, mert a múltban volt?

Egyébként elmondhatod a férjének, de az a te helyzeteden nem változtatna. Mitől lenne jobb akkor neked?

nov. 10. 15:54
 2/12 A kérdező kommentje:

Mert a barátaim erkölcsös emberek, akik helyes értékrend szerint éltek, én pedig nem így életem sokáig. Igyekeztem mindent megtenni, hogy új életet kezdhessek, amibe az exem belerondított.

Tudom,hogy az én helyzetemen semmit sem változtatna, de legalább ő is megértené, hogy engem milyen rosszul érintet az amit ő tett.

nov. 10. 15:58
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha a vallásos erkölcsödbe belefér a bosszúállás, akkor mondd el a férjének! És utána a barátaidnak is, hogy minden igaz, de eddig jó keresztény módjára hazudtál nekik. Most viszont revansot vettél és jól tönkretetted annak a r.bancnak a házasságát. Szerintem büszkék lesznek rád!
nov. 10. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

"a vallás felé fordultam" Szabad megtudnom milyen vallás? Csak azért mert ha a kereszténységröl van szo és a barátaid is ezen az alapon állnak akkor a "megtért bárány" (tékozlo fiu) esetének kell, hogy számitsanak ha valoban vallásosak. Ha nem igy tekintenek rád akkor jogosan kételkedhetsz az ö vallásosságukban. Esetleg egészen addig a szintig, hogy neked másutt kell keresned erköcsös, vallásos embereket barátkozásra.

Azzal semmiképpen nem leszel több ha beárulod a férjénél. Egyébként is elgondolkoztato, hogy miért tálalt ki a barátaid elött ilyen csunyán? Netán vissza akart szerezni és folytatni a régi kapcsolatot?

nov. 10. 16:21
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem tagadtam le, hogy minden igaz amit mondott. És nem is hazudtam nekik. A plébános, a káplánok és 1-2 közelebbi barátom is tudja a múltamnak ezt a részét, de nyílván csak nagyvonalakban. De gondolom nálad sem folyamatos téma a barátaiddal a szexuális életed. Arra törekedtem,hogy jó hírnevet építsek fel és megbecsülést szerezzek a gyülekezetben. Amit most elfelejthetek. Ugyanúgy udvariasak voltak velem a barátaim, de biztosan nem fognak már úgy tekinteni rám, és én sem akartam soha egy csak egy múltja elől menekülő szerencsétlenként tekintsenek rám.

#4, Igen, keresztény vallás, katolikus felekezet.

Az exem pedig egyszerűen csak ilyen. Amikor együtt voltunk, akkor is ilyen elviselhetetlen volt. Viharos volt a kapcsolatunk, rengeteget veszekedtünk,a szüleimmel is miatt szakadt meg a kapcsolatom. Aztán haraggal váltunk el, már akkor is kiborult amiért szakítottam vele, de én már nem bírtam tovább. Én pontosan ilyen viselkedést vártam volna tőle, csak váratlanul ért és az volt a legnagyobb baj,hogy a barátaim a gyülekezetből végighallgatták az egészet. Nem hiszem, hogy újra akarja kezdeni, már azóta férjhez ment és tudtommal ő is befejezete a leszbikus kapcsolatokat.

nov. 10. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a gyülekezet tagjainak, ha jo keresztények (?) a megtalált bárányként kell örülniük a te megtérésednek. Talán még meg is kellene köszönnöd az exednek, hogy ezt a kinos idöszakot nem neked kellett részletezned.
nov. 10. 18:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem kellett volna részleteznem. Akinek fontos tudnia az tudott róla nagy vonalakban, részletesen meg nem szoktunk sem a szexuális életünket kitárgyalni, sem más erkölcstelen dolgokra nem fordítunk figyelmet, hanem építő témákkal foglalkozunk.

Neki csak életem legnagyobb hibáit köszönhetem, semmi mást.

nov. 10. 18:26
 8/12 cinderella_ ***** válasza:
64%
Ne mond el a férjének. Ha van lelkiismerete, furdalja csak....
nov. 10. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Ha elmondod te sem vagy különb mint egy valláskárosult.
nov. 10. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Magánügy! Engedd el a multat, oktasd ki, és hagyd a fenébe.

Meg van sértve azert volt paraszt.

nov. 10. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!