Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus rokonokról mit mondanál a kissebb gyerekeknek? Elmondanád, hogy ők egy "pár"vagy elég annyi, hogy "XY néni és egy barátnője"?
Figyelt kérdés
4-8 év közötti gyerekekről van szó.2018. aug. 21. 16:23
1/9 anonim válasza:
Nem, mi az igazat mondjuk egyből, tehát, hogy ők egy pár.
2/9 anonim válasza:
Nálunk anno a 9 éves húgomnak kellett elmondani, hogy együtt van két férfi. Rákérdezett, hogy "két férfi?", mi meg mondtuk, hogy igen. Ezzel nyugtázta és teljesen természetes neki (is), amikor találkozunk, senki nem csinál belőle ügyet.
3/9 anonim válasza:
Szerintem őszintén mondjátok el neki:) a gyerekek megértőek és jobb ha minél előbb találkozik ilyen fajta kapcsolattal.
4/9 anonim válasza:
Elmondanám neki. Nem kell ezt titkolni, ez az életünk része, hogy nem mindenki ugyanolyan.
5/9 anonim válasza:
Mondd el nyugodtan. Egy gyerekbe még (normális esetben persze) még nincs belekódolva, hogy jaaaajmelegek mitcsináljunkmost, ők teljesen természetesnek fogják venni. Sokkal jobb nem titkolózni.
6/9 anonim válasza:
A házban, ahol gyerekkoromban laktunk, élt egy leszbikus pár. Nagyjából 12 éves koromban jöttem rá, hogy mi is a helyzet, addig nem is gondolkodtam rajta, a szüleim is csak "**** néniék"-ként emlegették őket. Locsolkodni is jártam hozzájuk Húsvétkor, és bár picit fura volt mindkettőjüket meglocsolni, de elkönyveltem, hogy náluk ez így van, ezt szoktam meg. Szóval szerintem egy gyereket alapból nem érdekli, hogy ki kivel és miért él együtt. Elfogadja relitásként azt, amit tapasztal. :)
7/9 anonim válasza:
Elmondanám nekik,annyival is kevesebb lenne a homofób remélhetőleg
8/9 anonim válasza:
Ez a 4-8 pont az amor amikor az elején még csak barátnője a vegén pedig lehet mondani,hogy párja.
A 4éves még nem vágná,hogy ez hoyg is van. A 8éves már látott egyet s màst ő már vágná,hogy mi van.
9/9 Bence_ válasza:
Nyugodtan mondd, hogy ők egy pár.
Kb 20 masodperc aztán úgyis megy tovább játszani. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!