Mit mondjak a gyerekeknek? Hogyan kellene kezelnem ezt a helyzetet?
A keresztszüleimnek sosem voltam a kedvence. Nem tudom miért,mindig éreztem hogy nem. Viszont a gyerekeik,az unokatesóimat imádom.Most nyáron egy év távollét után hazajöttem hozzájuk egy hónapra (még egy hetem van mire vissza kell mennem).Nagyon jól éreztük magunk,hoztam a gyerekeknek egy csomó ajándékot,én is kaptam tőlük rengeteg dolgot. De a keresztszüleimnek egy őszinte,ittas pillanatban kicsúszott a szájukon hogy mennyire nem vagyok kívánatos személy náluk,és jövőhéttől nem akarnak ott látni. Ezt elég szépen elragozták anyukámnak aki sírva mondta el nekem,hogy mekkorát csalódott bennük.Az unokatesóim is érzik a feszültséget,főleg hogy most eljöttem tőlük ilyen hirtelen amikor még csomó tervünk volt. Most írogatnak,kérdezik hogy miért nem megyek,mi a baj. Mondjam el nekik az őszintét? Vagy inkább ne reagáljak semmit? Én mit csináljak,ne menjek oda többet?Nem tudom mit tegyek.
17/L
Mennyi idősek az unokatesók? Nyilván nem 5 évesek hanem veled hasonló korúak.
Így a válaszok.
Mondjam el nekik az őszintét? Igen. Nyugodtan elmondhatod.
Vagy inkább ne reagáljak semmit? De reagálj, Elmondod a teljes igazságot a többit majd ők megbeszélik a szüleikkel.
Én mit csináljak,ne menjek oda többet?
Nem mész és kész. Az unokatesóid is mehetnek hozzátok..Vagy találkozhattok " semleges helyen" is. Pl: moziban, strandon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!