Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit mondjak a gyerekeknek?...

Mit mondjak a gyerekeknek? Hogyan kellene kezelnem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

A keresztszüleimnek sosem voltam a kedvence. Nem tudom miért,mindig éreztem hogy nem. Viszont a gyerekeik,az unokatesóimat imádom.Most nyáron egy év távollét után hazajöttem hozzájuk egy hónapra (még egy hetem van mire vissza kell mennem).Nagyon jól éreztük magunk,hoztam a gyerekeknek egy csomó ajándékot,én is kaptam tőlük rengeteg dolgot. De a keresztszüleimnek egy őszinte,ittas pillanatban kicsúszott a szájukon hogy mennyire nem vagyok kívánatos személy náluk,és jövőhéttől nem akarnak ott látni. Ezt elég szépen elragozták anyukámnak aki sírva mondta el nekem,hogy mekkorát csalódott bennük.Az unokatesóim is érzik a feszültséget,főleg hogy most eljöttem tőlük ilyen hirtelen amikor még csomó tervünk volt. Most írogatnak,kérdezik hogy miért nem megyek,mi a baj. Mondjam el nekik az őszintét? Vagy inkább ne reagáljak semmit? Én mit csináljak,ne menjek oda többet?Nem tudom mit tegyek.

17/L

2015. aug. 8. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek az unokatesók? Nyilván nem 5 évesek hanem veled hasonló korúak.

Így a válaszok.

Mondjam el nekik az őszintét? Igen. Nyugodtan elmondhatod.

Vagy inkább ne reagáljak semmit? De reagálj, Elmondod a teljes igazságot a többit majd ők megbeszélik a szüleikkel.

Én mit csináljak,ne menjek oda többet?

Nem mész és kész. Az unokatesóid is mehetnek hozzátok..Vagy találkozhattok " semleges helyen" is. Pl: moziban, strandon stb.

2015. aug. 8. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el nekik az igazságot.
2015. aug. 8. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a helyzetet. A gyerek mindenképpen őszinteséget érdemelnek, mondd el nekik és a továbbiakban ne menj oda többet, találkozhattok máshol is, ha megengedik. A keriékkel ne törődj, nem érdemelnek téged, nehogy ezen rágódj.
2015. aug. 8. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is mond el nekik.
2015. aug. 8. 23:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából velem egy idősek,a legkisebb is 10.Köszi a válaszokat,akkor igyekszek érthetően elmondani nekik :/ nem tudom igazából mi zavarta őket,nem voltam végig náluk,mentem ide-oda,jófej voltam,én csak annyit láttam hogy nagyon jól kijön az egész család. Percig se gondoltam volna hogy egy év távollét után nem látnak szívesen.
2015. aug. 8. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
bocs de egy hónap vendégeskedés irtó sok
2015. aug. 9. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el nekik az igazat. Ne menj többet, de nyugodtan hívd meg őket hozzátok.
2015. aug. 11. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!