Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg nőként mennél nő pszichológushoz? És elmondanád neki?
Ha a probléma kapcsolatban van a szexualitással, akkor igen, nyilván akkor lesz értelme a terápiának, ha elmondja neki.
Egyébként én inkább onnan közelíteném meg ezt a kérdést, hogy milyen "sebei" vannak az adott embernek, a kérdésre tekintettel pl. a nemekkel kapcsolatban: pl. ha az apja terrorizálta, és nem bízik egyáltalán a férfiakban, olyan mértékben, hogy valószínűleg ez gátolna a terápiát, akkor menjen nőhöz, vagy ha mondjuk szociális problémái vannak az életében, elsősorban az anyja ridegsége, érzelmi elhanyagolása miatt, akkor meg esetleg azért menjen nőhöz, hogy egy támogató és feltétel nélküli szeretetet mutató pszichológusnővel tudjon gyógyulni.
Nem a szexualitással kapcsolatos a probléma.
Csak nem tudom, hogy ezt elmondjam e már az első pillanattól, vagy csak amikor oda terelődik a téma.
Nem bántott apukám, anyukám részéről is éreztem a szeretetet.
De a nőkhöz a gyengédség és a szeretet miatt vonzódom.
Az ugye megvan, hogy női pszichológushoz szoktak járni hetero férfiak is? Szerinted minden ellenkező neműt elküld? Vagy a te szituációd miért lenne különlegesebb?
Egyébként nem hallottál róla soha, hogy az is egy tök jó terápiás gyakorlat, hogyha "beleszeretsz" a terapeutába, azzal is tudtok dolgozni? Hidd el, a pszichológusok tanulják ezt egyetemen... ez nem valami "sose történik meg" szituáció, amitől hanyadt homlok menekülni kell, épp ellenkezőleg.
Igen ,tudom, igazad van.
Huu az nehéz szituáció lenne ha bele szeretnék..és azt ,hogy tudnám neki elmondani, hogy beleszerettem és O mit mondana?
Voltatok már hasonló helyzetben?
Nem vagyok pasi.
Ebben mi az ökörség?
Fogalmam sincs ,hogy mit szabad és mit nem mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!