Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Meleg nőként mennél nő pszicho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg nőként mennél nő pszichológushoz? És elmondanád neki?

Figyelt kérdés
nov. 2. 19:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Biztos nem mondanám el már az elején. Attól még, hogy pszichológus, lehet, hogy emberileg nem passzolunk majd, nem lesz szimpatikus. Én előbb megismerném, és ha már megbízom benne, akkor mondanám el. Biztos nem mondd olyat, hogy emiatt keress mást, neki ez a szakmája. Ha ítélkezne mindenki felett, akkor kb senki sem mehetne hozzá.
nov. 2. 20:45
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha nő lennél tudnád, hogy "meleg" szó férfiakhoz vonzódó férfiakat takar.

A nőkhöz vonzódó nőket leszbikusoknak hívjuk, ahogy a kategória neve is "Leszbikusság".

Ergo meleg nő nem létezik.

nov. 2. 20:54
 13/27 A kérdező kommentje:
Soha nem mondom magamra ,hogy leszbikus,ahogy az előbb írtam, a szeretet és a gyengédség miatt vonzódom a nőkhöz, tehát nem mondanám ,hogy leszbikus vagyok.
nov. 2. 20:56
 14/27 anonim ***** válasza:
93%

De nem igaz, még csak most fogsz menni pszichológushoz, és már ezen fantáziálsz, hogy bele fogsz szeretni... Tulajdonképpen ezért mész? :D

Menj akkor idős, csúnyább pszichológusnőhöz, aki inkább mamaszerep lesz... szerintem ez kicsit túlzás, hogy már ezt tervezgeted, hogy akkor hogy mondanád meg neki... Olvass inkább kicsit utána a témának, keress rá, hogy "pszichológusba beleszeretni", hogy mit is jelent.... és kicsit máshogy fogsz azután hozzáállni a lányregényes képzelgések helyett...

12-es te meg hülyeséget beszélsz :D

nov. 2. 20:58
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Nőkhöz vonzódó nő = leszbikus nő. Mindegy miért vonzódsz a nőkhöz.

Meleg= férfi.

Ha nem vagy férfi, akkor meleg sem lehetsz. Ha nő vagy és a nőkhöz vonzódsz, akkor leszbikus vagy,mindegy hogy te mit mondassz magadra.

Kezded kapisgálni?

nov. 2. 21:00
 16/27 A kérdező kommentje:
Sajnos ismerem magam, szeretet hiányos vagyok és hamar "bele szeretek " nőkbe.
nov. 2. 21:05
 17/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem baj, akkor lesz mit dolgozni a pszichológussal. Ezt mondjuk el is tudod mondani neki az elején...
nov. 2. 21:07
 18/27 anonim ***** válasza:
30%
Egy férfi is tud szeretni és gyengéd lenni. És nem minden nő szeret és gyengéd. Sőt. Sokat fogsz te meg csalódni a nőkben. Szerintem van egy idillikus elképzelésed a nőkről, ami bár nagyon aranyos, de alapjában hibás.
nov. 2. 21:10
 19/27 anonim ***** válasza:
14%

Akkor a bolti eladótól kezdve a postásig,patikusig, minden kolléganőbe,szomszédnőbe, mindenkine bele vagy szeretve akivel beszélgettél 1-2 alkalommal.

Te pasi vagy, akinek fogalma sincs róla,hogy működnek a nők.

#18,Nem, egy férfi nem tud gyengéd lenni.

nov. 2. 21:18
 20/27 A kérdező kommentje:

Megkérlek ,hogy ne írd,hogy pasi vagyok, nem tudom bizonyítani, hogy tévedsz, de csak simán hidd el nekem.

Igen ,ezt mondani is szeretném neki, hogy szeretet hiányos vagyok...

Csalódtam már nőkben. De bízom benne,hogy vannak kivételek..

nov. 2. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!