Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Meleg nőként mennél nő pszicho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg nőként mennél nő pszichológushoz? És elmondanád neki?

Figyelt kérdés
nov. 2. 19:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem értelek. Én pasiként jártam nő pszichológushoz, olyan szexbombához, hogy a lélegzetem elakadt. Volt szerintem közöttünk néha egy-egy “pillanat” is, vagy csak ezt képzeltem. Mindenesetre egy problémán dolgozni vagyunk ott ketten, nem egymásba gabalyodni. Két nő között sincs ez másként, akkor sem, ha vonzódnak egymáshoz.
nov. 2. 21:39
 22/27 A kérdező kommentje:

Lehet félre érthető voltam, akkor sajnálom, nem azért akarok menni, hogy bele szeressek, vagy össze gabalyodjunk ,dehogyis.

Csak ismerem magam, és ha azt érzem valaki megért, "szeret" ,támogat akkor elkezdek iránta érezni.. ezért írtam ki a kérdést, hogy mit tegyek ha ez megtörténik, vagyis ,hogy elmondjam e neki még az elején és akkor ha így alakul nem éri váratlanul..

Tudom ,hogy tilos az ilyen kapcsolat és nem is volt még ilyen, főleg jó nővel nem.

nov. 2. 22:13
 23/27 anonim ***** válasza:
60%
Basszus, nem látod, hogy neked pont ez a problémád? Pont az, hogy azt hiszed, mindenkibe beleszerettél, csak mert egy kicsit is kedves, vagy érdeklődő veled. Ez nem normális, nem muszáj folyton így lennie, nem kell mindig álmodozni és idealizálni. Szóval igen, majd beszélj erről amikor neked ez lényeges kérdés lesz, mert felnőtt emberként elüldözöd így az embereket.
nov. 2. 22:16
 24/27 cinderella_ ***** válasza:
91%
Már megvan, hogy kihez mennél?
nov. 2. 22:17
 25/27 A kérdező kommentje:

Bele szerettem , de rövid időre..

Ezzel elüldözöm az embereket?

Még nem választottam.

nov. 3. 00:07
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit tudok mondani a válaszaid alapján, hogy az biztos, hogy szükséged van terápiára és menj minél előbb. Akkor mondd el, amikor komfortos neked. Én mindig a legelső alkalomnál elmondom, mert nem szeretném körülírni meg hazudni, kerülgetni. Alapvetően egy jó pszichológusnál bármit elmondhatsz. Akár azt is, hogy van ilyen félelmeddel. Egy jó pszichológus ezt a helyén fogja kezelni. Viszont nem minden pszichológus jó.
nov. 3. 14:31
 27/27 A kérdező kommentje:

Sajnos tudom, hogy ezek a dolgok nem természetesek.. keresni fogok szakembert.

De remélem első alkalomra jót fogok ki és tud segíteni..

nov. 3. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!