Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok új kapcsolatban, hogy pszichológushoz jártok?
Nèhány hónapja kezdtünk ismerkedni, mostanra kapcsolattá fejlődtünk. Nagyon jó minden, szuper az együtt töltött idő, de nem szeretem a titkokat. Viszont nem tudom ebben, hogy mi a különbsèg a titok ès az "èn dolgom" között.
Ti akarnátok tudni róla, ha a párotok pszichológushoz jár?
A vírus miatt csak online időpontjaim vannak, kèthetente.
Vègülis az oka, amièrt járok, mert fejlődni szeretnèk. A doki szerint röviden, a gyerekkorom egyáltalán nem volt rendben, ez van kihatással a mostani viselkedèsemre. Ezen szeretnèk javítani, változtatni.
Apró jeleket hagytam erre utalva a szobában ( a dokim nèvjegye fel van tűzve egy mágnestáblára a falon, ahová a fontos dolgokat is írom), elvileg láthatta is már a párom, de nem mondott semmit. Vagy nem vette èszre.
Èn komplikálom túl, vagy ennek van jelentősège egy kapcsolatban?
Köszi
N25
Èn elmondanám, de nem csapnék nagy balhét körülötte. Természetesnek kellene kezelni, egyszerűen, tömören elmondani. Már az ahogyan túlreagálod ezt a kérdést, is baj. Mondd el, hogy miért jársz. Nem pszichiáterhez jársz. Az már egy fokkal nagyobb baj lenne, azt megérteném, hogy nem tudod hogyan mondanád el. De ezt nem.
(Én is jártam pszichológushoz. Úgy kezeltem mint kb egy fogorvost.)
A pszichológus az önfejlesztés, és az jó. (Közben elolvastam a leírást, és te is ezt írod, szóval tökjó 😃 )
Mondjuk a társadalom meg rögtön kettyóst csinál mindenkiből, akinek bármilyen aprócska gondja van.
Ha komoly a dolog, a kapcsolat, akkor érdemes elmondani. Legalább kiderül, hogy te vagy neki a fontosabb, vagy a társadalmi elvárások. Nyilván utóbbival nem lehetne hosszútávon tervezni semmit, és akkor még most az elején derüljön ki... nem érdemes egymás idejét sem rabolni 🙂
Gondolom akkor a pszichológus azt is elmondta hogy kommunikálj(!) a pároddal, és ne jeleket hagyj neki , amiket meg kell fejtenie....ehhh. Tipukus női gondolkozás....
Szóval én is, mint minden férfi a szavakból értünk. Beszélj vele. Én biztos nem akadnék fenn ilyesmin. Örülnék hogy van bátorságod elmenni, és felvállalni, elmondani. Mert mint írták előttem is, arra aki ezt felvállalja rámondják hogy kettyós. Nem baj hogy az emberek többségének nincs rendben az élete, és hogy nekik még nagyobb szükségük lenne pszichológusra, de lehülyézik azt aki veszi a bátorságát, és rendezi a problémáit egy szakember segítségével. Szóval maximális respekt neked.
Beszéld meg vele mindenképp, én szeretném tudni a barátnőm dolgait, problémáit, hiszen ezért is vagyunk egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!