Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok erről a helyzetr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről, ti elmondanátok neki hogy bejön nektek?

Figyelt kérdés

Szóval jelenleg 19 éves vagyok és már 2 éve “alakulóban” van valami egy lánnyal, ő 17 éves. Még 2020 nyarán kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz majd neki 2020 decemberében barátja lett én meg csak néztem mint hal a szatyorban, mivel már én már akkor teljesen elhittem hogy itt az ideje lépni és végig úgy viselkedett mintha a barátnőm lenne: gondoskodott rólam, féltékeny volt ha valaki más tetszett meg, folyton kereste a társaságom, ölelgetett és puszilgatott, az iskolában pedig folyamatosan rólam beszélt az osztálytársainak és még randi gyanús találkozóink is voltak.

Ezek után én egy kicsit eltávolodtam tőle de ő továbbra is érdeklődött felém és nem igazán változott semmi sem a viselkedésében, sőt még inkább fokozódott köztünk ez a flörtölős viszony. Egyre még egy csók is el csattant volna csak szokás szerint fogyatékos vagyok.

Aztán ez után egy évvel 2022 elején közöltem vele hogy nem igazán akarok második kerék lenni szóval vagy ne legyen semmi vagy én legyek az egyetlen. Ő meg azt válaszolta hogy nem érti mire gondolok, én ezután kb havonta egyszer láttam akkor se beszéltünk meg csak mindig megjelent amikor egy haverommal találkoztam, akkor is direkt mindig a legkihívóbb ruhában vagy abban amit tudta hogy bejön nekem ami eléggé megnehezítette a helyzetem, emellett folyamatosan nyomta a flörtölést is.

Most már 2-3 hónapja kerültem az olyan helyeket ahol feltűnhet viszont most héten a Budapest Parkban pont egyszerre mentünk és 10 ezer ember között is persze hogy megtalált és hát konkrétan már a barátja előtt flörtölt velem és megbeszéltük hogy együtt megyünk a Balaton Soundra.

Előre félek már ezektől az eseményektől, viszont vágyok is rá mert amúgy eléggé bele vagyok esve még mindig. Szerintetek most csak játszik velem, vagy akar valami komolyat csak nem meri bevallani hogy mi a helyzet vele, vagy pedig csak be képzelem a dolgokat?

2022. jún. 12. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

A csaj pontosan tudja, mire gondolsz, csak ugye kedvező ez az állapot. Neki azért, mert valószínűleg a) jól esik az egójának, hogy ennyien akarnak vele kapcsolatot b) tényleg csak egy barát funkcióját töltöd be, ráadásul egy idősebbét akivel sokszor imponálóbb ismerkedni mint egy kortárssal. Neked meg azért, mert nem adott egyértelmű választ (kicsikarnod meg nem akaródzott mert akkor puff, egyszerre nincs több illúzió) és jó reménykedni hogy tán tán talán ugyanúgy érez irántad csak még ő maga nem fogta fel.

Hát bolondok lennétek ezt az "egymásnak legyezünk" viszonyt megtörni. Te tudod, meddig nem kérdezel rá: van rá esély, hogy szereted a lányokat?

"igen" > nagyszerű, bedobod magad

"nem" > nincs több illúzió

"talán" > megint vársz 2 évet cölibátusban / továbbálsz, mert nem csak egy szürke ló van a vásárban és a következő talán nem is fog ennyire kétértelmű jeleket adni

2022. jún. 12. 23:55
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

(A "komoly" nálad mit jelent ebben a felállásban??????)

"2 éve “alakulóban” van valami " Leirásodbol nem ugy tünik, hogy alakulna is valami. Kb. annyi van, hogy nyalogatod a szád szélét!!!! és belegondolsz dolgokat.

2022. jún. 12. 23:59
 3/14 A kérdező kommentje:

1# nyit a lányok felé.

2# hát kapcsolatot, és igen én is gondoltam arra hogy bele gondolom ezeket, de akkor meg mi a francnak jön rám minden találkozón ha semmit sem akar és beképzelem. Szóval minden alkalommal megdönti ezt az elképzelésem. Ezért ilyen kétes nekem ez a szituáció.

2022. jún. 13. 00:05
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

Ah, barátom, de ezt a történetet engedd el egy időre mert csak szenvedni fogsz. Tényleg barátilag mondom nem vagytok egy súlycsoportban. Nincs meg benned az a férfiasság, rutin amitől a csaj beindul annyira hogy friendzone-ból kilépj számára. Ha meglenne már rég együtt lennétek.

Lelki szemetesládának használ, ha minden kötél szakad tartaléknak tart. S tartok tőle túl is értékelsz bizonyos jeleket. Nincsenek ott jelek, csak te szeretnéd annak látni, fuldoklóként kapaszkodva a szalmaszálba ("ah biztos szeret ezért vette fel ezt a rucit").

Tanács: varrj le 5-6 csajt alkalmiban (a Sound erre tökéletes terep!) és ha lesz némi csajozási rutinod akkor fordulj rá megint a csajra kellő tökösséggel felszerelve.

2022. jún. 13. 00:12
 5/14 anonim ***** válasza:
7%
Hooooopsz... bocsánat, benéztem a kategóriát, most látom leszbikus :( mea culpa!!! (az vegye magára amit fent írtam aki pasiként van ilyen szituban)
2022. jún. 13. 00:13
 6/14 A kérdező kommentje:
5# Áh nem gond, azért köszönöm :)
2022. jún. 13. 00:19
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
#6 félig-meddig így is igaz amit írtam, de árnyaltabb a képlet. Ha jól értem a kiszemeltednek fiú párja van, azaz ő maga biszex? Mert akkor egészen más a dolgok állása.
2022. jún. 13. 00:24
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen, fiú párja van és biszex
2022. jún. 13. 00:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#8 hát először akkor azt kellene tisztázni melyik nemhez vonzódik jobban... A biszexek többsége heteroromantikus biszex, érzelmi kapcsolat csak ellenkező neművel. Könnyen lehet a barátnőd is ilyen. Egyszerűen nagyobb fokú a kötődése a férfiakhoz. Ez az amivel nem fogsz tudni mit csinálni. Lépj tovább a dolgon.

A #4-es hozzászólást átfogalmazva, menj a Soundra és bulizz, flörtölj, csajozz, ismerkedj, kutyaharapást szőrivel ;)

2022. jún. 13. 00:31
 10/14 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem ezt szeretnéd olvasni, de szerintem ebből semmi olyan nem lesz, amiben reménykedsz. Ha 2 éve flörtöltök egymással, akkor már rég kialakult volna. Nagyon fiatal még, meglehet, hogy egyszerű kíváncsiság miatt nyit a nők felé is. Tudta ő, hogy te miről beszélsz és ez egy tökéletes alkalom lett volna, ha akarna tőled valamit. Ez a lány csak húzza az agyad. Velem is kikezdett szinte az összes barátnőm. Nem tudom, mi ez a csajoknál, de ha megismernek egy leszbikust, akkor el akarják érni, hogy felfigyeljen rájuk az illető, még akkor is, ha ők maguk hetero csajok.

Én hagynám a helyedben és nyitnék mások felé. Nem azt mondom, hogy egyik nőről a másikra menj, csak tartsd nyitva a szemed és ne utasíts el senkit miatta, mert ő nem szerelmes beléd.

2022. jún. 13. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!