Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti elmondanátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti elmondanátok a haverotoknak, ha bejön nektek a húga?

Figyelt kérdés

2018. jan. 27. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. jan. 27. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de nem mondanám el a baratnomnek ha bejon a bátyja

Es más barátnőm se mondta el a barátnőjének....mert....nem tudom.... De az ilyen nálunk legelabbis tabu (nem értem Miert, de nem mondanám el neki)

2018. jan. 27. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Én eleinte nem de ha komolyabbra fordulna a kapcsolat akkor igen, mert úgyis rájönne előbb-utóbb.
2018. jan. 27. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Én tök normális an udvarolnak a hugnak
2018. jan. 27. 15:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) (azért valahogy sejtettem :D )
2018. jan. 27. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Simán. Volt, hogy szemtől szemben megmo dtam haveromnak ,hogy húznám a nővérét és csak nevettünk. :D Senki nem fog rajta megsértődni. Max úgy lesz vele, hogy benősülsz a családba, és hello.
2018. jan. 27. 19:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy ilyeneket mondatok ilyeneket tesóm is mesélt :"D. De gondolom, hogy te nem egy komoly kapcsolatra gondoltal, csak "közölted", hogy dögös a tesója :D
2018. jan. 27. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha férfi volnék, igen, lehet, hogy megmondanám a havernak. Attól, hogy elmondom neki, még nem jelenti, hogy meg akarom erőszakolni a tesóját...

De így nőként (termeszetesen ha a barinőm fiú tesójába szeretnék bele) már necces, mert egy lány barátban kevésbé lehet megbízni.

2018. aug. 28. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!