Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön ha egy fiu csendes, visszahuzodo tipus?

Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
nem
2018. jan. 3. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Én is az vagyok, szóval inkább a beszédesebbeket kedvelem, mert ők kezdeményezik a beszédet, és akkor és is bátrabb vagyok:)
2018. jan. 3. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Ha van egy közeg, amiben fel tud oldódni, és hogyha mellettem képes elengedni magát és egy picit kommunikatívvá válni, akkor persze. Itt nem arra kell gondolni, hogy neki kell lennie ilyenkor a legbeszédesebbnek, szimplán csak, hogy szeretném, hogyha meg tudna nyílni, általánosságban pedig szerintem még szimpatikus is lenne.
2018. jan. 4. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Igen, viszont nagyon fontos szempont számomra az is, hogy tudjak vele miről beszélgetni, tehát legyen képes levetkőzni előttem a gátlásosságát, ha velem van. Nem azért megyek bele egy kapcsolatba, hogy aztán csak kussban bámuljuk egymást a másikkal, mert annak semmi értelmét nem látom. Lényeges azt is figyelembe venni, hogy mi az oka annak, amiért csendes az illető. Ha azért nem beszél szinte soha, mert nincs is mit mondania, akkor nálam az abszolút nem nyerő... Viszont, hogyha amiatt zárkózott, mert a környezete ebbe kényszerítette bele, de egyébként a számára szimpatikus embereknek meg tud nyílni, akkor lehet esélye. Én is ilyen vagyok, az ismert baráti körömben könnyen fel tudok oldódni, de amúgy visszahúzódónak gondolom magamat. Szóval, úgy összességében izgalmasnak tartom, ha egy fiúnak vannak titkai, amiket nem köt rögtön az orromra, de ezt sem szabad túlzásba vinni, mert egy idő után unalmassá válik.
2018. jan. 4. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!