Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok erről a helyzetr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről, ti elmondanátok neki hogy bejön nektek?

Figyelt kérdés

Szóval jelenleg 19 éves vagyok és már 2 éve “alakulóban” van valami egy lánnyal, ő 17 éves. Még 2020 nyarán kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz majd neki 2020 decemberében barátja lett én meg csak néztem mint hal a szatyorban, mivel már én már akkor teljesen elhittem hogy itt az ideje lépni és végig úgy viselkedett mintha a barátnőm lenne: gondoskodott rólam, féltékeny volt ha valaki más tetszett meg, folyton kereste a társaságom, ölelgetett és puszilgatott, az iskolában pedig folyamatosan rólam beszélt az osztálytársainak és még randi gyanús találkozóink is voltak.

Ezek után én egy kicsit eltávolodtam tőle de ő továbbra is érdeklődött felém és nem igazán változott semmi sem a viselkedésében, sőt még inkább fokozódott köztünk ez a flörtölős viszony. Egyre még egy csók is el csattant volna csak szokás szerint fogyatékos vagyok.

Aztán ez után egy évvel 2022 elején közöltem vele hogy nem igazán akarok második kerék lenni szóval vagy ne legyen semmi vagy én legyek az egyetlen. Ő meg azt válaszolta hogy nem érti mire gondolok, én ezután kb havonta egyszer láttam akkor se beszéltünk meg csak mindig megjelent amikor egy haverommal találkoztam, akkor is direkt mindig a legkihívóbb ruhában vagy abban amit tudta hogy bejön nekem ami eléggé megnehezítette a helyzetem, emellett folyamatosan nyomta a flörtölést is.

Most már 2-3 hónapja kerültem az olyan helyeket ahol feltűnhet viszont most héten a Budapest Parkban pont egyszerre mentünk és 10 ezer ember között is persze hogy megtalált és hát konkrétan már a barátja előtt flörtölt velem és megbeszéltük hogy együtt megyünk a Balaton Soundra.

Előre félek már ezektől az eseményektől, viszont vágyok is rá mert amúgy eléggé bele vagyok esve még mindig. Szerintetek most csak játszik velem, vagy akar valami komolyat csak nem meri bevallani hogy mi a helyzet vele, vagy pedig csak be képzelem a dolgokat?

2022. jún. 12. 23:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, helyzet megbeszélve :)
2022. jún. 27. 22:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire aktuális még a dolog, de én is hagynám a helyedben.

A leírtak alapján semmi olyan nem lehet ebből, ami neked kedvező.

Ha sikerül is és összejöttök, pont ilyen bizonytalan és furcsa lesz a kapcsolat mint ami most is van. Ez téged fog zavarni, nem őt. Te fogsz állandóan azon kattogni, hogy kivel flörtöl, mennyire komoly, fiúkkal is vagy csak lányokkal, kivel üzenget, megcsalt-e, kell-e tartanod attól az új ismerőstől aki feltűnik az életében.

Elhiszem, hogy tetszik és akarod őt, de túl kell lépned.

Sajnos tapasztalatból mondom, hogy biszexekkel tényleg nem érdemes kezdeni. Lehet velük szexelni, meg barátság-extrákkal, de olyan kapcsolatot kialakítani ahol érzéseid vannak és "kiadod" magad (ergó tudsz sérülni) nem szabad.

Én a helyedben ismerkednék, hogy mielőbb túllépjek ezen. Aztán kitudja, ha idősebb és érettebb lesz talán még lehet valami köztetek.

30N

2022. jún. 30. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Na azóta történt valami:)?
2022. júl. 13. 13:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, elmondtam neki tisztán hogy mi a helyzet. Ő kért 1-2 napot hogy átgondolja. Majd később áthívott magához és átbeszéltük a helyzetet. Azóta minden rendben köztünk, július végén egy kisebb nyaralásra is elmegyünk ketten.
2022. júl. 14. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!