Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan tovább? Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Szerintetek akar valamit? Bőv lent.

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit bő két éve ismerek.

Fiatalabb tőlem 2 évvel én 22 vagyok ő 20. Diák munkán lettünk jóba.

Mostanában kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Állandóan olyanokkal "viccel" vagy nem tudom hova tenni ezt, hogy kinyalna, meg ég a vágytól hogy be tegyen nekem valamit stb... Ha egy műszakban vagyunk gyakran leállja markolászni a mellem meg ha nem figyelek seggemre csap vagy megfogja úgy rendesen, már-már alám nyúl... de csak ha senki se látja. Én ettől amúgy zavarba jövök kicsit le blokkolok és nevetek 😶

Van pasija....

Így tényleg nem tudom, hogy ő így viccelődik vagy szeretne valamit ki próbálni?

Említettem már neki, hogy voltam már lánnyal de nem reagált rá semmit mintha le sem írtam volna.

Nem merek erre rá kérdezni mert rengetegszer értettem már félre bizonyos helyzeteket....de ő most azért más mert még sose fogdosta egy barátnőm se a mellem vagy a seggem... Meg nem írt nekem ilyet egyik sem soha...

Nekem azaz érzésem, hogy bohókás fiatal (nem mintha én idős lennék :D ) aki szórakozik és nem akar amúgy semmit... Szerintetek?

A baj az, hogy én amúgy nem bánnám ha lenne valami 😶

szept. 9. 21:56
1 2 3 4
 31/35 Kicsi30 ***** válasza:
50%
Bocs most láttam a további történéseket...Na és azóta most mit is akar tőled?
okt. 1. 16:59
 32/35 bklau95 válasza:
100%
Lett azóta további fejlemény a lánnyal? Sikerült elengedni? 🥺
dec. 17. 16:08
 33/35 A kérdező kommentje:

Kiderült hogy nagyon komoly pszichiátriai eset.

Emiatt én teljesen kiábrándultam belőle. Sokkal könnyebb volt így elengedni.

Amivel totál kiakasztott az az, hogy közbe pasija lett és azért nem akart tőlem többet, hogy ne kockáztassa a barátságunkat. De nem tud simán barát lenni és nem tudja hogy mit érez. Mondtam hogy oké ezzel annyi a baj, hogyha szeretek valakit akkor azt szeretem és nem kezdek ilyen kamu indokokat kitalálni...akkor inkább mondja meg, hogy több mint barátság és kész ennyi...A másik, hogyha pasijat lényegében meg csalni akarja velem akkor ez így nagyon nem oké. Elkezdett ezen nevetni majd elbogte magát random dolgokat elkezdett mesélni a gyerekkori traumáiról. Kvázi arra ment ki a dolog hogy meg sajnáljam és ne itéljem el. Elkezdte bele ütni a fejét a falba és olyanokat ordibált, hogy neki most is bent kéne feküdnie.

(Elnézést mindenkitől aki ilyen jellegű beteg de engem úgy neveltek anyámék hogy az ilyen embereket azonnal hagyni kell mert nekem is árthatnak) Ebben a percben teljesen kiábrándultam.

Szinte biztos hogy egy nagyon jó színésznővel volt dolgom.

Ja és miközben ez történt egyszer magára hagytam hogy hozzak neki vizet és addig ki lopott a táskámból 20.000Ft-t amit utólag bevallott.😂 Nem akarja vissza adni mert nekem úgy is van fizetésem mivel őt kirugták....

Letiltottam minden honnan.

Amúgy én voltam a hülye, legalább megtanultam egy életre :D

dec. 30. 09:29
 34/35 anonim ***** válasza:
Nem semmi ,örülj hogy megszabadultál tőle
dec. 31. 16:03
 35/35 anonim ***** válasza:

Huhh,olcson megusztad.

Jobb igy! 😬😬🙄

dec. 31. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!