Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan tovább? Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Szerintetek akar valamit? Bőv lent.

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit bő két éve ismerek.

Fiatalabb tőlem 2 évvel én 22 vagyok ő 20. Diák munkán lettünk jóba.

Mostanában kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Állandóan olyanokkal "viccel" vagy nem tudom hova tenni ezt, hogy kinyalna, meg ég a vágytól hogy be tegyen nekem valamit stb... Ha egy műszakban vagyunk gyakran leállja markolászni a mellem meg ha nem figyelek seggemre csap vagy megfogja úgy rendesen, már-már alám nyúl... de csak ha senki se látja. Én ettől amúgy zavarba jövök kicsit le blokkolok és nevetek 😶

Van pasija....

Így tényleg nem tudom, hogy ő így viccelődik vagy szeretne valamit ki próbálni?

Említettem már neki, hogy voltam már lánnyal de nem reagált rá semmit mintha le sem írtam volna.

Nem merek erre rá kérdezni mert rengetegszer értettem már félre bizonyos helyzeteket....de ő most azért más mert még sose fogdosta egy barátnőm se a mellem vagy a seggem... Meg nem írt nekem ilyet egyik sem soha...

Nekem azaz érzésem, hogy bohókás fiatal (nem mintha én idős lennék :D ) aki szórakozik és nem akar amúgy semmit... Szerintetek?

A baj az, hogy én amúgy nem bánnám ha lenne valami 😶

szept. 9. 21:56
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Szeretném veletek megosztani a történteket.

Röviden tömören, szerintem óriási hibát követtem el.

Egyszerűen elkezdtem iránta szerelmet érezni, nem tudtam magam vissza fogni.

Megcsókoltam, vissza csókolt. Szerelmet vallott és közbe én is bele szerettem.

Most ott tart a dolog, hogy nem tudja mitcsináljon talomba akar engem rakni, csak legyünk barátok. Párja már megcsalta, rengetegszer fájdalmat okozott neki. Ő viszont hónapok óta szeret engem.

De csak azt vitte, hogy ez nem normális amit érez ilyet nem lehet, hogy egy lány lányt szeret ugyan akkor semmihez sem fogható érzéseket érez irántam és teljesen összezavarodott.... (Egyébként volt már együtt lánnyal)

Nagyon sajnálom szegényt és megbántam, hogy én csókoltam előbb valószínűleg én is vagyok a hibás.

Legszívesebben kihúznám a rossz kapcsolatából és együtt lennék vele, vigyáznék rá.

De nem akarok helyette dönteni.

Ugyan akkor borzasztóan össze vagyok törve :( főleg, hogy ő kezdte ezt a fogdosást meg stb...és most még is hátrál.

Én mondtam neki hogy nem siettetem de nem akarom, hogy egyedül érezze magát ezért itt vagyok és szeretem.

Át verve érzem magam kicsit de meg tudom érteni, hogy a társadalmi elvárás miatt (nő csak férfivel legyen) illetve nyomás miatt nem tudja magában normalizálni ezt az egészet.

Hogy én hogy tudom? Amúgy jó kérdés, igazából nem érdekel.

Szerintetek hagyjam, váltsak munkahelyet tiltsam le és legyen ennyi? Engedjem el?...nyilván valahogy túl leszek rajta igaz nem tudom, hogy hogy...nagyon bele szerettem...:(

szept. 15. 16:24
 12/35 anonim ***** válasza:
93%

Nézd, nem akarom elvenni a kedved, de ahogy viselkedik, az nagyon hasonlít a házas férfiak magyarázatára. Előadják, hogy szar a feleséggel, megcsalta ő, nics szex otthon, stb, de elválni nem fog, mert nem lenne "helyes". Ezt is sok nő beveszi.

Te ne tedd.

Aki szeret, az nem fog taperolni ilyen durván, meg így beszélni veled. Neki csak tetszik, hogy van egy hódolója.

"Én mondtam neki hogy nem siettetem de nem akarom, hogy egyedül érezze magát ezért itt vagyok és szeretem."

Neki pont ez kell, a figyelmed. Nem te. Ezért "nem tud dönteni". Mert igent nem akar mondani, ha nemet mond, akkor továbblépsz.

szept. 15. 17:21
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam h ez lesz. Jobb ezt vegleg lezarni. Bantani fog, ő még egy gyerek, hidd el h nem éri meg.
szept. 15. 20:12
 14/35 A kérdező kommentje:

2 év korkülönbségnél nem mondanám hogy gyerek, inkább gyerekes.

De muszáj leszek rátok hallgatni (az elején is ezt kellett volna).... Szerintem felmondok, keresek új melót és felszívódok :(

Hogy a p.csaba lehet ennyire szeretni???!!!!:'(

Nagyon ki vagyok :(

1.lépésként már nem írok neki vissza.... Holnap beadom felmondásom....nehany nap múlva törlöm az ismerőseim közül és ha irkalni fog akkor letiltom....

Annyira nem akarom..:( de muszáj lesz....

szept. 15. 21:50
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Magányos voltál ennyi az oka. Beengedted, de ilyen alapokra nem szabad építeni.

Tartanod kell magad! Nem kell rögtön elrohannod. A melo jó? A tarsaság jó?

Nem hiszem hogy, feltudsz így szívodni, csak arthat az is ha rogton mindentől elzarkozol.

szept. 15. 22:34
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt igazán nem kéne felmondanod, főleg ha esetleg jó is a hely ahol dolgozol. Keményen pattintsd le, ha nem akar az irányodban elköteleződni, állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy ne játszadozzon veled. Ő csak szórakozik, nehogy már te legyél az, aki most sutba dob mindent, mert ő adja a kishercegnőt.
szept. 15. 23:05
 17/35 A kérdező kommentje:

Fel mondtam. Ugye ez csak diák munka. Szerettem a társaságot de jobb lesz máshol, át helyeznek.

Aza baj hogy annyira tudok szeretni...csak rá gondolok én marha.

Megint senkit nem fogok tudni a közelembe engedni 🥺

Olyan nehezen nyílok meg de direkt kihozta belőlem... És ő állítólag nem akarta..na persze.

Rég vertek át ennyire. :(

Segítsetek kérlek, hogy felejtsem el? Annyira régen éreztem ilyet! Nem tudok emiatt haladni a dolgaimmal állok egy helyben. Senkivel se tudok erről beszélni mert senki se tudja rólam ...:(

Annyira szánalmas vagyok....

szept. 16. 15:18
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy az!

Hasonloképp voltam, tudom milyen, ám sajnos nem tudom a gyógyírt.

Sokaig vártam ,valakire" erre jött ő, ledöntött a lábamról, elcsábított. Olyat kapott tőlem, ...a sok sok felhalmozodott szeretetet vegre kitudtam adni magamból.

Gondolom mert titokban tartod, ugymond bujkálsz, valószínuleg nem fogsz hamar párt találni.

Pedig hidd el, jobbat érdemelsz.

Nem vagy még igazán szerelmes, csak nagyon vágysz rá, amit megértek. Probalj meg kicsit nyitni a világ felé.

szept. 16. 20:05
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szánalmas,mindenki átesik ezeken a szakaszokon,nem is egyszer az életben.Hidd el az idő csodákra képes.Ismerkedj másokkal,ez sokat tud segíteni.
szept. 16. 21:58
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
+ha nagyon russzul érzed magad és akarsz valakivel erről beszélni,akkor írj majd nyugodtan
szept. 16. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!