Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan tovább? Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Szerintetek akar valamit? Bőv lent.

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit bő két éve ismerek.

Fiatalabb tőlem 2 évvel én 22 vagyok ő 20. Diák munkán lettünk jóba.

Mostanában kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Állandóan olyanokkal "viccel" vagy nem tudom hova tenni ezt, hogy kinyalna, meg ég a vágytól hogy be tegyen nekem valamit stb... Ha egy műszakban vagyunk gyakran leállja markolászni a mellem meg ha nem figyelek seggemre csap vagy megfogja úgy rendesen, már-már alám nyúl... de csak ha senki se látja. Én ettől amúgy zavarba jövök kicsit le blokkolok és nevetek 😶

Van pasija....

Így tényleg nem tudom, hogy ő így viccelődik vagy szeretne valamit ki próbálni?

Említettem már neki, hogy voltam már lánnyal de nem reagált rá semmit mintha le sem írtam volna.

Nem merek erre rá kérdezni mert rengetegszer értettem már félre bizonyos helyzeteket....de ő most azért más mert még sose fogdosta egy barátnőm se a mellem vagy a seggem... Meg nem írt nekem ilyet egyik sem soha...

Nekem azaz érzésem, hogy bohókás fiatal (nem mintha én idős lennék :D ) aki szórakozik és nem akar amúgy semmit... Szerintetek?

A baj az, hogy én amúgy nem bánnám ha lenne valami 😶

szept. 9. 21:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%

Én spec nem hagynám, hogy bárki így taperoljon, helytelen viselkedés. Ha akar valamit, mondja meg szemtől szemben.

Szerintem te is kérdezz rá, mit akar tőled úgy igazán, ne hagyd, hogy csak így játszadozzon veled. Pláne így, hogy pasija is van... Ő tud erről? Ha mellette tenne veled bármit, az megcsalás, ez rendben van mindhármótoknak?

szept. 9. 22:06
 2/32 anonim ***** válasza:
77%
Vagy kamu, vagy nagyon gáz a csaj
szept. 9. 23:02
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel én biztos nem akarnék semmit. A taperolás nagyon durva, a kinyalna duma meg közönséges. Ez eddig rosszabbul hangzik, mint a legbunkóbb pasi közeledése, amit eddig valaha tapasztaltam.
szept. 10. 06:22
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz,akkor szerintem hülyít.Látja rajtad,hogy bejön és jót tesz az egójának.

“Van pasija”,s mégis ezt csinálja.Na ez elmond róla mindent.

Tudom,hogy bután hangzik,de nagyon sok ilyen ember van.

szept. 10. 14:11
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Gáz a csaj. De te is, ha ezt meg meri tenni veled.
szept. 10. 17:35
 6/32 A kérdező kommentje:

Igazából le blokkolok ha ilyet csinál...de akkor meg próbálok távolságtartó lenni.

Én arra is gondoltam hogy még gyerekes és nem tudja magát hogy kifejezni de lehet túl gondolom

szept. 10. 20:22
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak provokál, nem akar semmi komolyat. Csak játszadozik veled! Nem eri meg, csak sérülni fogsz, valóban rettentően gyerekes.

Keress egy komolyabb barátnőt, aki nőként kezel.

szept. 11. 02:38
 8/32 A kérdező kommentje:

Végül is rá kérdeztem, és biszex.

Csak azért írom le, ha másnál is hasonló van akkor hátha bátorságot merít.

És igen igaz volt a gyanúm gyerekes és megpróbalta ezzel takarni, be is vallotta...

Viszont teljesen le blokkoltam, hogy most tényleg hogyan tovább....

szept. 11. 19:26
 9/32 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy, maradjatok jóban, mint haverok, de többet szerintem ne akarj tőle. Pláne így hogy pasija van.
szept. 11. 20:53
 10/32 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor marad a távolság tartás
szept. 12. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!