Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan tovább? Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Szerintetek akar valamit? Bőv lent.

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit bő két éve ismerek.

Fiatalabb tőlem 2 évvel én 22 vagyok ő 20. Diák munkán lettünk jóba.

Mostanában kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Állandóan olyanokkal "viccel" vagy nem tudom hova tenni ezt, hogy kinyalna, meg ég a vágytól hogy be tegyen nekem valamit stb... Ha egy műszakban vagyunk gyakran leállja markolászni a mellem meg ha nem figyelek seggemre csap vagy megfogja úgy rendesen, már-már alám nyúl... de csak ha senki se látja. Én ettől amúgy zavarba jövök kicsit le blokkolok és nevetek 😶

Van pasija....

Így tényleg nem tudom, hogy ő így viccelődik vagy szeretne valamit ki próbálni?

Említettem már neki, hogy voltam már lánnyal de nem reagált rá semmit mintha le sem írtam volna.

Nem merek erre rá kérdezni mert rengetegszer értettem már félre bizonyos helyzeteket....de ő most azért más mert még sose fogdosta egy barátnőm se a mellem vagy a seggem... Meg nem írt nekem ilyet egyik sem soha...

Nekem azaz érzésem, hogy bohókás fiatal (nem mintha én idős lennék :D ) aki szórakozik és nem akar amúgy semmit... Szerintetek?

A baj az, hogy én amúgy nem bánnám ha lenne valami 😶

szept. 9. 21:56
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Képzeljétek még írt is nekem!

Hogy nem adott jeleket, nem érti miről beszélek, mert én kaptam le őt és nem akarta ezt.

Konkrétan zokogok teljesen az ellentétét mondja amit eddig!

Dühömbe csak annyit írtam figyelj ez fellángolás volt csak barátként tudok rád nézni, ne aggódj nem csinálok semmit.

Nem bírja ezt a lelkem....

Nagyon visszahúz ez most mindentől, túl akarok rajta lenni és menni tovább! :(

Sajnos nem tudom felvállalni mert igazából nincs mit. Már mint most ha valakivel elkezdenék ismerkedni nyilván elmondom...ha megkérdeznék mostani barátaim bevallanám de nem kérdezik így feltételezem nem is érdekli őket mert így is úgy is azaz ember maradok kvázi elfogadnak tudom, nem akarom nagy dobra verni :/

Ismerkedni meg én neten annyira nem szeretek vagy nem tudom mindig mindenki az ország másik felén lakik és már ezer éve nem csináltam ilyet.:( Járok egyetemre, bulikban, dolgozok, sportolni. Ha valaki oda jön hozzám beszélgetni nem küldöm el, nyilván nem inditok úgy hogy szia xy vagyok és biszex. De nem írhatom ki magamra hogy biszex vagyok, én lányos vagyok meg se mondod rólam 🥺 talán nehezíti a helyzetem a külsőm, nem akarok rajta változtatni mert az meg nem önazonos.

De egyszer hátha jön vki:(

Tényleg ahogy írod rengeteg szeretet van bennem is felhalmozódva, én annyira tudtam volna szeretni ahhh, ez fáj a legjobban, hogy nem hagyja! :(

De nem baj, lehet nekem is meg kell találnom a lelki békémet mert ez sem normális hogy az elején már így szeretnék ... Vagy így ölik ki a szeretetet? Abszolút nem tudom minél többet agyalok ezen annál több kérdésem van. És csak állok egy helyben!:(

Nagyon kedvesek vagytok velem, igazán jól esik köszi, hogy itt vagytok 😥❤️

szept. 16. 23:28
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom.

De látod már, hogy milyen, es miként viselkedik.

Hidd el találni fogsz. 😊

szept. 16. 23:38
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó döntést hoztál, most látszik igazán, amikor kimutatta a foga fehérjét.

Nekem amúgyis az az érzésem, hogy nem őt szeretted, hanem az étzést, hogy szerethetsz valakit. Ez fontos tanulság, mert ha erre nem figyelsz, legközelebb is olyanra pocsékolod az időd, szereteted, aki nem érdemli meg, vagy nem kér belőle, csak mert szabadjára engeded az érzéseid azonnal, amint alkalas személyt találsz. Próbáld visszafogni magad, vagy tarts kutyát pl, és addj neki ebből a szeretetből. Sajnos ezzel később a nagy őt is elijesztheted, ha nem tanulod meg kezelni.

szept. 17. 07:21
 24/32 A kérdező kommentje:

Valószínűleg így is van....

Van cicám, őt nagyon szeretem de látod így sem ment.🥺

Köszönöm a tanácsot, igyekszem nem azonnal szeretni 🥹 hanem inkább magamat mert ezek szerint ha hamar szeretek, akkor hamar sérülök. És lehet kell magamat annyira szeretnem, hogy ne hagyjam sérülni.:(

szept. 17. 07:55
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Ohh tudja ő azt,hogy mit csinált csak nem vállalja..Jobbat érdemelsz nála❤️❤️❤️
szept. 17. 11:47
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Miujság?
szept. 21. 20:10
 27/32 A kérdező kommentje:

Meg nyugtatok mindenkit, hogy ekkora idióta is csak én lehetek....!

Nem, nem fejeződött be sőt...

Le akartam koptatni erre ő nem akarta. Aztán azt vettem észre, hogy már feljött hozzám és munka után nálam van késő estig...minden nap...

Hol sikerült elnyomnom a dolgokat hol nem...aztán azt vettem észre hogy fél óráig(vagy tovább) ölelkeztünk az ágyban. Azt kívántam hogy sose legyen vége... Igen tökéletes idióta vagyok.

Nem történt semmi olyan.

Ő azt mondja ha nekem könnyebb ne beszéljünk tiltsam le, de ugyan akkor nem szeretné.

Ő nagyra értékeli a barátságom... Ez tök jó dolog csak hogy én szeretem is.

Ti szoktatok a barátnőitekkel az ágyban félórát ölelkezni közben a másikat simogatni, cirógatni?! Na hát én nem. Én ilyet csak azzal teszek akit szeretek....

Már nem fáj annyira igyekszem magamban elnyomni, de vicces hogy csak az tudja ezt be gyógyítani aki okozta...ha vele vagyok abszolút elfelejtem ezt a nyomasztó érzést de amint megy haza kezdődik...

És igen tudom, tényleg egy óriási marha vagyok... De basszus szeretem 🤦 áhhh....miért ilyen nehéz ez?! :(

szept. 30. 09:24
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj lesz erőt venni magadon és elküldeni őt, ha ő tényleg nem akar tőled többet. Ismerkedj másokkal, adj másik nőknek is esélyt, olyanoknak akik megadják neked a járó szeretetet és nem csak játszadoznak veled. Ő neked begyógyítani nem fog semmit, csak elmélyíti a sebeidet.

Tégy magadnak egy szíveséget és lépj tőle tovább. Többet érdemelsz ennél.

szept. 30. 09:53
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon szomorú. Hiába érzed ezt, ez nem teljes, és nem teljesen őszinte. Ott van mögötte sok sötét felhő, ...amiket neki meg kellene lépnie.

Úgy érzem ez egy fájdalmas tanuló pénz lesz neked. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült tisztelned magadat. Hisz jobbat érdemelsz!

Hiába, a szívnek nem lehet parancsolni.

okt. 1. 01:08
 30/32 Kicsi30 ***** válasza:
50%
Megkérdeztem volna hogy mi a f@szért fogdos...Kérdezd már meg tőle hogy ennyire hiányod van vagy mit akarsz? Vagy szimplán csak gond van az emeleten azért fogdos?!
okt. 1. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!