Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Normális ha én is így érzek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha én is így érzek?

Figyelt kérdés

Eddig 2 barátom volt, és 1 barátnőm, 1 lány akivel régen kavartam, az egyik volt fiúval, csak pettingeltünk, de nagyon szerettük egymást, a másik egy 3 hónapos butaság volt, és semmi nem történt, még csak egy csók sem. Az egyik lányt nagyon szerettem de semmi sem történt, a másikkal akivel kavartam szintén csak petting,

Viszont, mindig is tudtam hogy vonzódok a lányokhoz , és most kavarok is eggyel akihez érzelmileg és testileg is vonzódok. Ahogy, egyre észreveszem hogy csak lányokra tudok elélvezni, hiszen akkor a pettingre sem mentem el a fiúval, egyre felerősödik az érzésem hogy leszbikus vagyok. Sőt férfiaktól vannak a traumáim 90 százalékai de durván.

Lásd Billie Eilish, több pasija volt, nemrég még is leszbikuként bújt elő. Ezekszerint, nem gáz hogy én is így érzek?

aug. 8. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Persze, megesik. A comp het nagyon jellemző különösen olyan lányokra, akik nagyon heteró közegben nevelkedettnek.

Erről szól a nyár slágere a Good Luck Babe is, smárolgatsz te ezer fiúval meg ihatsz hogy felejts, a lényegen nem változtat.

aug. 8. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:

1, 2

Rendellenesség? Miről hadoválsz? A hozzád hasonlóak miatt, létezik az idióták fogalma. Ezt nem lehet veszett rókákhoz, meg részeg drogosokhoz kell hasonlítani szerencsecsomag :)

3. Azt kötve hiszem. Te meg nem ismersz :) Én döntésem.

4. Uhm, vegre ertelmes elso valasz! :33

Nem is heteró közegnek, de inkább olyan semmilyenek mondanám.

aug. 8. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
25%

Attól még ez egy heteronormatív társadalom, ahol az a természetes, hogy egy nőnek az elvárt életút a pasizás, aztán férj, gyerek, stb.

De mondom, a te boldogságodért kiállni helyetted senki nem fog.

Nem fog szólni senki, hogy gratulálunk az önmarcangolási kvótát betöltötte, önbecsapásból ötös, tessék lehet boldognak lenni azzal akivel akar. Vannak nők, akik egy életet élnek le így.

Ha erre akarod pazarolni a fiatalságodat, meg tovább traumatizálni magadat, meg lehet tenni.

Ilyen önmarcangoló mártírból jó sok van, nem véletlen van túlhajtva a Grinder ha konzervatív konferenciát tartanak a környéken.

Szeretnél még éveket erre áldozni? Egy életed van, te döntessz mi lesz vele.

aug. 8. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj ez egy teljesen átlagos élmény az lmbtq közösségben. Ahogy azt írták is előttem a heteronormativitas benne van a hétköznapi gondolkodásban.

Lehet hogy leszbikus vagy deehet biszexuális aki még nem volt olyan fiúval akihez tényleg úgy vonzódna vagy el tudna menni vele. Ezt 20/L biszexként mondom akivel pont ez van. Elgondolkodtam néha hogy leszbikus vagyok de csak rossz élményeim voltak fiúkkal.

Mindenkinek más. Van fennt egy lesbian master document angolul az interneten [link]

amit átolvasva rájöhetsz, hogyan érzel.

Ez a te útad csak te találhatod meg magadat és jöhetsz rá mit szeretsz mit nem. A lényeg hogy ne gondolj ugy rá hogy gáz vagy nem gáz. Ez butaság. :)

Sokszor jobb ha nem probálod magad berakni egy dobozba magadat megcímkézni jelzőkkel hanem hagyod hogy ahhoz vonzódj akihez és azzal legyél romantikusan akivel.

aug. 9. 00:54
 5/5 A kérdező kommentje:

4. es uristen koszonom szepen nagyon aranyos vagy.

lehetseges, h csak nem volt olyan fiu az eletemben aki kevesbe volt gyoker. eddig 2 volt, meseltem mik voltak veluk, de szoszerint ovononek ereztem magam melletuk. óvóda joforman. de hatha nekem is osszejon majd. ha nem, meg maradok a csajoknal, mert oket fixen imadom mindenfele tekintetbol.

aug. 9. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!