Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha szex után pár napig fájdalmat érzek ott lent?
Figyelt kérdés
Közvetlen utána égő, csípő érzést is szoktam érezni, tehát esetemben jelenleg a napi szintű szex emiatt sajnos nem jöhetne szóba.
Mit tudnék ez ellen tenni?
Orvosnál év elején voltam, azt mondta, egészséges vagyok.
júl. 3. 10:20
1/7 anonim válasza:
A lényeg a nemed lenne, mert eltérnek az okok és megoldások.
2/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, ez lemaradt az előbb.
júl. 3. 10:31
3/7 anonim válasza:
Az égő, csípő érzés hátterében, sokszor, húgy úti fertőzés is állhat, de, a nyálkahártya sérülése, az érzékenyebb felület miatt is lehetséges!
4/7 A kérdező kommentje:
Fogok újra tőzegáfonya kapszulát szedni rendszeresen, hátha az segít.
júl. 3. 10:37
5/7 anonim válasza:
Attól is lehet, hogy nem voltál elég nedves és párod esetleg nagy méret.
De lehet húgyuti fertőzés is ahogy fentebb írták de akkor nem csak szex után éreznéd.
6/7 anonim válasza:
"1-3 vagyok.
Igen azt elfelejtettem ahogy előttem szóló írja, hogy a nedvesedés. Lehet érzékenyebb a nyálkahártyád. Próbáljátok meg egy kis plusz síkositó használatát.
7/7 anonim válasza:
Használjatok több síkosítót, valszeg kidörzsölt a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!