Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömnél alszom, (csaj vagyok) és késztetést érzek arra hogy megfogdossam a testét, ez normális?
Figyelt kérdés
Nem érzem hogy leszbikus lennék, de még is megfogdosnám2017. máj. 21. 10:38
1/8 anonim válasza:
Hát nem,normálisnak nem mondható,valószínűleg biszexuális beütésed van.18/F
2/8 anonim válasza:
Tökéletesen meg tudom érteni, bár én F vok.
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális, egészséges, nem értem a kérdést.
4/8 anonim válasza:
Barátnőd hetero, vagy leszbikus, esetleg biszex?
Ha gondolod, írj privátba és mindent megbeszélünk, amire kíváncsi vagy!
L/L
5/8 anonim válasza:
Szerintem normális, mi is szoktunk a barátnőmmel ilyesmit csinálni,néha egy-két csók is elcsattan,de járni vagy egymádba szeretni biztosan nem fogunk.Ha jól esik próbáld ki akár vele,akár mással,semmi bajod nem lesz.Anno pl.anyukám is csókolózott lányokkal,mégis férjhez ment,gyerekei vannak stb.
6/8 anonim válasza:
Mi ki is nyaljuk egymást a barátnőmmel,és neki most van férje meg gyerekei.De ősem tartja magát leszbinek:D
7/8 anonim válasza:
Az is lehet, hogy tudat alatt biszex vagy :D
Vagy csak szimplán érdekel, hogy milyen lehet a test megfogdosni, hogy összehasonlítsd a tiéddel :D
8/8 Pretorius25 válasza:
"A barátnömnél alszom, (csaj vagyok) és késztetést érzek arra hogy megfogdossam a testét, ez normális?" Nem! Kivéve ha leszbikus/biszexuális vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!