Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Normális, hogy ilyet érzek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ilyet érzek?

Figyelt kérdés

Múltkor voltam egy koncerten és az előttem álló nő véletlen megfogta a kezem (a pasiját akarta átkarolni, csak engem talált meg :D) és olyan jó érzés volt. Nem mondom, hogy felizgultam, azért annyira talán nem vészes a helyzet, de olyan jól esett az érintése, hiába egy vadidegen nő. Ez nem beteges?

Néha a munkatársam "szívemnek" szólít, nyilván nem komolyan mondja, csak a nők közötti közvetlenség jele és én se érzek úgy irányába semmit, de ilyen helyzetekben is akkora boldogság költözik a szívembe, hogy majd' kicsattanok az örömtől. Ennyire szeretethiányos lennék vagy mi ez?

Leszögezném, tudom magamról, hogy a nőkhöz (is) vonzódom, szóval ez nem a tipikus leszbikus vagyok-e kérdés.

2018. okt. 10. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem teljesen természetes, és azért van, mert valóban vágysz egy olyan emberr, akivel szeretitek egymást...de ez a normális.
2018. okt. 10. 09:53
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Ez abszolut alapvető emberi igény a szeretetre. Mindenki vágyik erre.
2018. okt. 10. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem normális velem is volt hasonló többször is. Pl. én is tudom magamról, hogy vonzanak a nők is és itt ahol élek kb. 1 éve rendeztek karácsonyi bulit. Van itt egy lány, aki hát nem közömbös számomra, de nem vagyunk olyan nagyon jóban szinte csak látásból ismerem és ezen a karácsonyi bulin elhaladt mellettem és csak úgy megérintette a karom. Azóta még jobban oda vagyok érte. :D

Aztán egyszer az egyik barátnőmnél voltam bulizni. Ő egy nagyvárosban egyetemista és szoktak lenni náluk egyetemista bulik, de ha külsős vagy és befizeted a jegyet, akkor te is bemehetsz, de neked a dupláját kell fizetni, mint annak, aki az egyetemre jár. A lényeg, hogy a barátnőm nem csak engem hívott, hanem más barátnőit is az egyetemről és ő albérletbe lakik 2 lánnyal. Az egyik lány már régóta a barátnője, ő vicces, barátságos és szeret bulizni, a másik pont az ellenkezője. Aki közvetlenebb ő elszokott jönni velünk buliba a másik nem. És mikor a buliban voltunk, akkor ez közvetlenebb lány megfogta a kezem, de semmi olyan dolog nem volt benne, csupán azért tette, mert a buliban mindig nagy a tömeg, alig lehet elférni és hogy ne veszítsük szem elől egymást. Ne értsd félre nem tetszik a lány, mármint szimpatikus, mert mint mondtam közvetlen és jófej, de nem érzek iránta mást csak szimpátiát mégis az a kézfogás olyan jó érzéseket keltett bennem. Ráadásul ami érdekes még, hogy az ilyen bulikban mindig jönnek ugye a srácok is, fogdosnak meg simogatnak és az is jól esik (persze ha tetszik az illető), de nekem egy nő érintése annyival másabb. Egy srácé olyan, hogy jól esik és kész, de egy nő érintésétől kiráz a hideg és jó értelemben.

2018. okt. 10. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!