Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátja van 7 éve, de keres lányt komoly kapcsolatra.. szabad ilyenekbe belemenni?
Ma kezdtunk online beszelgetni.
Tud rola a baratja (VOLEGENYE??), elfogadja hogy keresgel. De nem futo dolgot keres, szeretet es komoly kapcsolatot egy lannyal, mikozben ott a baratja. De nem harmasozni meg ilyenek (ha jol ertettem). csak ezt az oldalat meg sose fedezte fel de tudja hogy van es szeretne
alapvetoen nem mennek ilyesmibe bele, de olyan szikrat es matchet erzek kozottunk, hogy legszivesebben holnap mar talalkoznek vele es ilyent egy eve nem ereztem.
Mi lehet ez amit o keres? Mennyire serulhetek? Kereshet o igazi szerelmet?
24/L
22/L o pedig
Csak akkor szabad ilyenbe belemenni, ha te is csak kalandot keresel. Mert még ha rendszeres, nem egyszeri dologban gondolkozik is, te mindig csak másodhegedűs leszel. Nem veled él, nem téged mutat be a családjának, barátainak.
Plusz lehet, hogy hamar rájön, hogy erről csak álmodozn volt jó, és nem is szereti a nőket. Vagy a pasi mégis féltékeny lesz. Vagy mégis felmerül a 3as gondolata.
Ha tisztázzátok a dolgot, hogy ebben az esetben mi is van és neked is elfogadható, hogy állandó jelleggel belefér az, hogy neki végig a kapcsolatotok alatt lesz barátja, akkor igen. De tényleg csak akkor ha ezt éretten megbeszélitek. Hiszen ezek alapján ő nyitott kapcsolatban él és ilyet szeretne veled is, vagyis bármikor lehet még akárhány potenciális partnere.
Egyébként nekem az aggasztóbb, hogy neki 22 évesen 7 éve vőlegénye van. Most komolyan akkor neki 15 évesen lett valakije. Ezzel nincsen baj, de azért ez elég tiniszerelem, ezt nem teljesen lehet egy lapon venni a felnőtt dolgokkal, teljesen más és más funkciói vannak pszichológiailag. Ha ez téged nem zavar, természetesen ez sem baj, csak megjegyeztem, hogy nekem ez lenne a red flag.
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Kíváncsi vagyok milyen nővel, párom tamogat. Még nem kért meg. Viszont a csaj aki elérhető lenne, a párja nagyon nem engedi nővel mert birtokolja. Viszont már q srác viccel azzal hogy a párja csaja vagyok.
Ki érti ezt? 😅
Ah annyira bonyolult 😅
Kozben nekem is ott van hogy oke osszekavarunk oke komolyabb lesz - es? Onnantol hogyan tovabb? Nekem nem kell az o csavoja 😅 vagy idk. De akkor nem en leszek akivel nyaral, akit elvisz haza karacsonykor idk
8. Mondjuk nekem annyiban furi ez, hogy hogy érti hogy komoly? Én sem lennék a csaj csávójával, nem a zsánerem nagyon. Emberileg sem.
7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!