Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, más is ennyire veszett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, más is ennyire veszettül vágyik már komoly kapcsolatra, mint én?

Figyelt kérdés

Együtt élni, ellenni a mindennapokban, amikor már nem a szex az elsődleges, hanem csak a másik társasága...

28

2017. okt. 26. 11:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Amit te leírsz az egy haldokló párkapcsolat, amit mindenki utál. Egy normális, szerelmes kapcsolatban a szex nagyon fontos része a mindennapoknak (mindenheteknek) lakótársat az ember nem a saját szobájába szokott bevenni.
2017. okt. 26. 11:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod mit értek komoly kapcsolat alatt akkor fa**nak írsz ide. Nem azt mondtam hogy nem kell szex, hanem mikor már nem az van, hogy ki se szállunk egymásból. !!!!!!!
2017. okt. 26. 11:33
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
A nők nagyrésze erre vágyik már 25 után legalábbis akikkel beszélgettem 34F
2017. okt. 26. 11:34
 4/16 anonim ***** válasza:
39%
És az jó dolog amiket leírtál.Sokan vágynak ilyen felfogású nőre.Én is ilyen vagyok pl.
2017. okt. 26. 11:35
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Bocs most néztem hogy nem hetero téma.Bocs hogy beleszóltam.
2017. okt. 26. 11:37
 6/16 anonim ***** válasza:

Szívemből szóltál! :(

Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna sajnos.

7/16 anonim ***** válasza:
0%
Ja, mert egymás társaságában nem kell csinálni semmit, lehet feküdni az ágyon és nem foglalkozni a másikkal, csak ebből később egymás nem társasága lesz. A legtöbb nő szeret ellustulni és leszarni a pasikat azzal a dumával, hogy "a férfiak csak örüljenek, hogy vagyunk nekik, nehogy már még elvárásaik legyenek". :)
 8/16 A kérdező kommentje:
Csak nekem szokásom megnézni a kategóriát, mielőtt választ írok?!?!?!?!?
2017. okt. 26. 11:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 5 év után is a szex az elsődleges, azon túl, hogy minden más is szuper.
2017. okt. 26. 12:08
 10/16 anonim ***** válasza:

Akkor a gyengébbek kedvéért : A kérdező szerint is fontos és jó dolog a szex, de nem szexkapcsolatot, egyéjszakást,3-ast, "kipróbálást", swingert, dominát stb.keres, hanem olyan kapcsolatot, ahol a felek szerelmesek egymásba és az érzelmek miatt vannak együtt, nem "csak szexre" járnak össze.Nem értem mi volt ilyen nehéh ezt kibogozni.

Amúgy egy újabb felesleges kérdés,ami csak arra jó, hogy akcióba lendítse a Hímkommandót.

Sokan akarnak komoly kapcsolatot. Nyílván itt is vannak olyanok.Mi hasznod van ha leírják,hogy "Igen", "Nem"? Legközelebb valami konkrétumot írj ki.

2017. okt. 26. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!