Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, más is ennyire veszettül vágyik már komoly kapcsolatra, mint én?
Együtt élni, ellenni a mindennapokban, amikor már nem a szex az elsődleges, hanem csak a másik társasága...
28
Sajnallak kerdezo latod ide mar egy kerdest se lehet kiirni mert mar jon a sok barom kotekedo
En veled erzek en is igy vagyok vele
Ezerszer tobbet erne ha lenne egy ilyen ember az eletemben mint barmi mas a vilagon...
Az baj, hogy èn 21 èvesen erre vágyom? :D
L
Én is teljesen egyet értek veled, szerintem sokan vágyunk egy ilyen kapcsolatra, ahol igenis az érzelmek kötnek össze nem pedig a sex...szóval nem vagy egyedül, Én is hasonlóképpen érzek :)
24/L
20eves vagyok de mar nagyon szeretnek egy korrekt oszinte komoly not az eletembe.. akivel kozos programokat csinalhatunk, jol ereznenk magunkat egymas tarsasagaban es boldognak erezhetjuk magunkat. Es nem a szexrol szolna..persze az is kell a kapcsolatba de szerintem nem elsodleges..
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!