Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy engedjem el magam az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjem el magam az ágyban transzszexuálisan?

Figyelt kérdés
Férfias lány vagyok. A csinos, nőies lányokhoz vonzódom. Úgy gondolom, hogy rosz testbe születtem. Férfi vagyok egy női testben, ami miatt régebben és még most is frusztrálva érzem magam. Az ágyban csak én szoktam adni, amit nagyon élvezek. De jó lenne átélni a kielégülést is. Sok lány akart adni már, de sosem engedtem, mert ha esetleg orálisan próbálna kielégíteni úgy érezném az ágyban magam mint egy nő, és nem is biztos, hogy el tudnék menni. Valaki van még ebben a cipőben? Hogy kapjak én is lányként az ágyban amitől ugyanúgy férfiasnak érezhetném magam és a kielégülés se maradjon el? Erre van valami megoldás?

aug. 1. 04:09
 1/6 anonim ***** válasza:
7%

Hát lehet irányitva , dominánsan is nyalatni. Azcarca föle térdelsz vagy gugolsz, esetleg rá ülsz. Vagyc69 de te vagy felül. Vagy ha be jönnek az eszközök. Vannak pl kétvégű dildók ezzel dughatsz de te is kapsz.

Illetve (de ezt neked kell tudni hogy egyáltalan jó e) tartssz egy srácot csak arra.

Nekem volt ilyen "baráti" kapcsolatom. (Én vagyok a fiu) A nagyon fius lánynak nagyon ritkán csak arra kellettem, gyakorlatilag a farkam. De ez le volt tisztázva igy senki nem serült vagy gondolt többet.

A fent leírtakat is tőle hallottam.

aug. 1. 04:45
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
A férfi meg az aktív/domináns nem ugyanaz.
aug. 1. 07:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan pózban csináljátok amitől dominansnak érezheted magad. Állj fölé vagy terdeltesd magad elé. Használj olyan felcsatolhatóst minek rezeg a belső része és ingerel téged is kívülről. Csináljátok hátulról úgy hogy hatranyul a kezevel téged is ingerelni. Hasznald a fantaziad. Viszont hosszú távon nem tudom ez mennyire lesz szamodra kielégítő. Transz srác barátaimnak nagyon nagy hianyerzet hogy nincs rajtuk penisz🫤
aug. 2. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Igen! Kezeltessétek már magatok! "Transznemű"... inkább beteg!!!
aug. 2. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
#4 kezeltessék? Eddig még az volt, hogy ne kezeljék, maradjanak a születéskori testükben...
aug. 2. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikus csajjal sehogy. Én is emiatt szakítottam az exemmel.

Keress olyan csaj, aki pasiként szeret, vele nagyon más lesz.

aug. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!