Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erröl az eszmefuttatásról?
A kérdező: Úton út félen abba útközök az LMBTQ közösségben (tisztelet a ritka kivételnek, aki monogám), hogy miért váltogatják sűrűn a partnerek. Meleg, leszbikus, illetve biszexuális embereknél is ezt látom.
Azt gondolom a témában, hogy talán azért lehet ez , mert ezek az emberek gyerekkorukban valamilyen traumát élhettek meg(agresszió, szexuális zaklatás, önképzavar, testképzavar, szülői bántalmazás( lelki, testi, esetleg mind a kettő) és ezáltal kompenzálni akarnak felnőttkorban, de nem egészeses kapcsolatokat kialakítva, hanem a szülői mintát követve, hol az anyára hasonlító lelkúletű, hol az apa lelkületére emlékeztető párra bukkannak a női biszexuálisoknál pl. Ott az elméletem szerint ha női párjuk van ott inkább lelki kapcsolat van persze szexuális vonzalommal megspékelve, férfi esetében pedig inkább szexuális jellegü, bár talán attól is függ hogy melyik szúlővel ápolt jobb kapcsolatot az illető, annál a nemnél tudja inkább megélni ezt az élményt. De valahogy nem maradnak együtt hosszabb távon évekig pl. Vagy ha együtt is maradnak, általában van egy domináns fél, aki irányít.
A leszbikusok esetében pl van látens biszexuális, néha néha ha illuminált állapotban van, ha más nem a csókig esetleg tovább eljut az illetö, de gátlásai vannak a férfi nemmel szemben. Ezért csak ilyenkor merik megélni ezt. Akik viszont a nagyon fiús kategóriából valók akik majdnem férfiként tekintenek magukra, de még nem a transzexuális kategóriába tartoznak, nekik a szúleik szerintem fiút várhattak és csalódásként érte a szülöket, hogy
Ott az elméletem szerint ha női párjuk van ott inkább lelki kapcsolat van persze szexuális vonzalommal megspékelve, férfi esetében pedig inkább szexuális jellegü, bár talán attól is függ hogy melyik szúlővel ápolt Meleg, leszbikus, illetve biszexuális embereknél is ezt látom.
Azt gondolom a témában, hogy talán azért lehet ez , mert ezek az emberek gyerekkorukban valamilyen traumát élhettek meg(agresszió, szexuális zaklatás, önképzavar, testképzavar, szülői bántalmazás( lelki, testi, esetleg mind a kettő) és ezáltal kompenzálni akarnak felnőttkorban, de nem egészeses kapcsolatokat kialakítva, hanem a szülői mintát követve, hol az anyára hasonlító lelkúletű, hol az apa lelkületére emlékeztető párra bukkannak a női biszexuálisoknál pl. Ott az elméletem szerint ha női párjuk van ott inkább lelki kapcsolat van persze szexuális vonzalommal megspékelve, férfi esetében pedig inkább szexuális jellegü, bár talán attól is függ hogy melyik szúlővel ápolt jobb kapcsolatot az illető, annál a nemnél tudja inkább megélni ezt az élményt. De valahogy nem maradnak együtt hosszabb távon évekig pl. Vagy ha együtt is maradnak, általában van egy domináns fél, aki irányít.
A leszbikusok esetében pl van látens biszexuális, néha néha ha illuminált állapotban van, ha más nem a csókig esetleg tovább eljut az illetö, de gátlásai vannak a férfi nemmel szemben. Ezért csak ilyenkor merik megélni ezt. Akik viszont a nagyon fiús kategóriából valók akik majdnem férfiként tekintenek magukra, de még nem a transzexuális kategóriába tartoznak, nekik a szúleik szerintem fiút várhattak és csalódásként érte a szülöket, hogy
Ott az elméletem szerint ha női párjuk van ott inkább lelki kapcsolat van persze szexuális vonzalommal megspékelve, férfi esetében pedig inkább szexuális jellegü, bár talán attól is függ hogy melyik szúlővel ápolt jobb kapcsolatot az illető, annál a nemnél tudja inkább megélni ezt az élményt. De valahogy nem maradnak együtt hosszabb távon évekig pl. Vagy ha együtt is maradnak, általában van egy domináns fél, aki irányít.
A leszbikusok esetében pl van látens biszexuális, néha néha ha illuminált állapotban van, ha más nem a csókig esetleg tovább eljut az illetö, de gátlásai vannak a férfi nemmel szemben. Ezért csak ilyenkor merik megélni ezt. Akik viszont a nagyon fiús kategóriából valók akik majdnem férfiként tekintenek magukra, de még nem a transzexuális kategóriába tartoznak, nekik a szúleik szerintem fiút várhattak és csalódásként érte a szülöket, hogy lány született, vagy szexuális zaklatás áldozata.
A transzexuális kategóriára is talán azt tudnám példának hozni, hogy fiút vártak de lány születet vagy fordítva és ezáltal olyan leki sérülés keletkezett a gyerekben, hogy felnőtt korában nem érzi jól magát a testében.
Szerintem ezekben a kapcsolatokban nagy lelki kapocs van a felek között túlnyomórészt.
Monogámia ezekben a kapcsolatokban nem nagyon figyelhető meg. Bocsánat lehet hogy itt ott elég hülyén fogalmaztam, szimplán érdekel a téma. Semmi előítélet nincs bennem.
Köszönöm a választ. Elég sok meleg ismerősöm van. És a legtöbbjük a család által nem kapott kellő odafigyelést, szeretetet okolják ezért.
Például az is gyakori, hogy nők pl házasságból lépnek ki egy nő miatt, ott is legtöbbször a férfi bántalmazza fizikálisan/lelkileg a nöt. És ezáltal undort vált ki a férfiak irányába. És a nöben leginkább szerintem a lélekben találja meg a békét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!