Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok erröl az eszmefu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erröl az eszmefuttatásról?

Figyelt kérdés
Leszbikus, meleg,biszexuális, transzexuális, szexualitás, párkapcsolat, vágy, vonzódás,

2023. ápr. 22. 21:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feltalálni a spanyolviaszt.

Ezeket már megcáfolták rég.

2023. ápr. 22. 23:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem. Valószínű, akik erre hivatkoznak némely esetben manipulálják a környezetüket.
2023. ápr. 22. 23:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg te nem ezt csinálod most...
2023. ápr. 22. 23:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs osszefugges!

Az elet nehez melegeknel heteroknal is.

2023. ápr. 23. 09:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs túl sok meleg vagy bi ismerősöm, pedig én is az vagyok. Ezért csak magamból kiindulva tudom azt mondani, hogy ez hülyeség. Semmilyen trauma nem ért. A maszlag, amit előadsz, viszont emlékeztet egy beszívott társaság késő esti agymenésére. Se logika, se tudományos alap nincs sehol. Nem kell ezt erőltetni. Sok embernek problémás a gyerekkora, de annyi az összefüggés az orientáció és e között, mint amikor behoznak hozzánk szervizbe egy gépet, hogy elromlott, mert telihold van. Legutóbb is telihold volt, amikor leállt... attól még, hogy 2 dolog egyszerre történik/ fennáll, meg nem biztos, hogy van oko-okozati összefüggés köztük.
2023. ápr. 23. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy marhaság.
2023. ápr. 23. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen belegondoltam, hány meleg vagy transz ismerősöm van. Semmi tarumájuk nem volt. Ellenben van nagyon sok heteró ismerősöm, akik pl. szétvált családokból jöttek, és még mindig heterók...
2023. ápr. 24. 09:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, engem megerőszakoltak amikor kislány voltam, és full hetero vagyok. Ez hogy illik az elméletebe? Ennél miféle durvább trauma kéne ha igazad van?

Van olyan leszbikus ismerősöm, akinek szuper a kapcsolata a szüleivel, és irigylésre méltó gyerekkora volt. Mégis már az oviban is mindig lányokba volt szerelmes.

2023. ápr. 24. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!