Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erröl az eszmefuttatásról?
Figyelt kérdés
Leszbikus, meleg,biszexuális, transzexuális, szexualitás, párkapcsolat, vágy, vonzódás,2023. ápr. 22. 21:21
11/18 anonim válasza:
Nem kell feltalálni a spanyolviaszt.
Ezeket már megcáfolták rég.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem. Valószínű, akik erre hivatkoznak némely esetben manipulálják a környezetüket.
2023. ápr. 22. 23:54
13/18 anonim válasza:
Bezzeg te nem ezt csinálod most...
14/18 anonim válasza:
Nincs osszefugges!
Az elet nehez melegeknel heteroknal is.
15/18 anonim válasza:
Nekem nincs túl sok meleg vagy bi ismerősöm, pedig én is az vagyok. Ezért csak magamból kiindulva tudom azt mondani, hogy ez hülyeség. Semmilyen trauma nem ért. A maszlag, amit előadsz, viszont emlékeztet egy beszívott társaság késő esti agymenésére. Se logika, se tudományos alap nincs sehol. Nem kell ezt erőltetni. Sok embernek problémás a gyerekkora, de annyi az összefüggés az orientáció és e között, mint amikor behoznak hozzánk szervizbe egy gépet, hogy elromlott, mert telihold van. Legutóbb is telihold volt, amikor leállt... attól még, hogy 2 dolog egyszerre történik/ fennáll, meg nem biztos, hogy van oko-okozati összefüggés köztük.
17/18 anonim válasza:
Hirtelen belegondoltam, hány meleg vagy transz ismerősöm van. Semmi tarumájuk nem volt. Ellenben van nagyon sok heteró ismerősöm, akik pl. szétvált családokból jöttek, és még mindig heterók...
18/18 anonim válasza:
Kérdező, engem megerőszakoltak amikor kislány voltam, és full hetero vagyok. Ez hogy illik az elméletebe? Ennél miféle durvább trauma kéne ha igazad van?
Van olyan leszbikus ismerősöm, akinek szuper a kapcsolata a szüleivel, és irigylésre méltó gyerekkora volt. Mégis már az oviban is mindig lányokba volt szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!