Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagy transzszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagy transzszexuális?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok. Szinte kopaszon, boxerben, férfi dezodorokkal befújva érzem jól magam. Smink, szoknya kizárt. A nők vonzanak, szerelmes is csak nőkbe voltam, férfiakkal a szexuális együttlét mind rossz volt, de maga a pénisz látványa (képen, videón) néha izgat. Nővel szexuális úm. aktusom még nem volt. Orgazmust csak maszturbálás révén érek el.

Leszbikus vagyok, vagy transzszexuális?

2022. szept. 13. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Szeretsz no lenni, vagy nem?
2022. szept. 13. 14:04
 2/11 A kérdező kommentje:

„Szeretsz no lenni, vagy nem?“

Inkább yes szeretek lenni.

2022. szept. 13. 17:32
 3/11 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
93%
Ha tudsz azonosulni a testeddel és nem utasítod el azt, hogy te nő vagy, nem érzed azt, hogy a női tested a férfi lelked börtöne, amiből ki akarsz lépni, akkor én inkább csak butchnak mondanálak. :)
2022. szept. 13. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem csak az A és a B opció létezik, van itt sokféle árnyalat, kombináció.

Leszbikusnak lenni nem feltétlen gender dolog, bár vannak identitások amikor ez a kettõ összefonódik.

De mondom, a leszbikus és a transz férfi nem csak az egyetlen opció itt.

Például lehet valaki nonbinary, azaz nem illik se a nõ, se a férfi kategóriába, egyszerûen egyik sem. A nonbinary viszont nem ugyanaz, mint az androgûnség, lehet valaki maszkulin külsõvel is nonbinary.

Lehet valaki genderfluid, azaz változik, hogy bizonyos napokon épp mennyire érzi magát maszkulinnak vagy femininnek.

Lehet valaki agender, azaz nem érzi magát se nõnek, se férfinek se semmi másnak.

Igazából szerintem azt kéne megvizsgálni mi az, ami neked eufóriát okoz, mi az a nemi szerep amiben igazán boldog vagy.

Pl van akinek van igénye arra, hogy legyen a lába közt valami, még akkor is, ha ennek semmi funkciója nincs, és mondjuk egy packerrel sokkal inkább otthon érzi magát a testében.

Vagy pl nem zavarja hogy mi van a lába közt, viszont ha egy binderrel le van szorítva a melle, az ideálisabbnak érzõdik.

Van, aki arc és testszõrzetet szeretne, mély hangot.

De ezektõl még nem feltétlen transz pasi valaki, csomó nonbinary ember csináltatja meg a felsõtestét, vagy szed hormonterápiát, de esze ágában sincs férfiként élni.

2022. szept. 13. 19:18
 5/11 A kérdező kommentje:

#4, és a privátok!

Nagyon köszönöm nektek, rengeteget segítettek, főleg, hogy nem közösítettetek ki semmiféle homofób viselkedéssel! Respect 🙏🏻 ☀

2022. szept. 13. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
A 3-as lefektette az alapot ezzel kapcsolatban,onnan építkezz tovább,ne bonyolítsd szerintem már most,mert úgy látszik,hogy még az elején vagy az önismeretnek.Nem kell cimke,ismerd ki magad és légy,aki vagy!
2022. szept. 14. 01:07
 7/11 anonim ***** válasza:
45%

Az önismeret pont arról szólna, hogy nevén nevezzük a gyereket 6os. Az más kérdés, hogy egy cimke sincs kőbe vésve, lehet őket próbálgatni mint a kalapokat.

Sőt, kifejezetten hasznos, hiszen ezekkel a cimkékkel lehet más, hasonló cipőben járó embereket találni, akikkel lehet tapasztalatot cserélni.

2022. szept. 14. 09:56
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Az önismeret pont nem arról szól, hogy azonnal nevén nevezzük a gyereket, hanem arról, hogy felfedezünk és megértünk, azonosulunk és csak utána cimkézünk, ha nagyon akarunk, nem pedig az első válaszok alapján eldöntöm, hogy ja ez és ez vagyok, mert vadidegen azt mondta a gyakorin. Nem kell magára aggatni mindent, ami kicsit is illik rá. Ezért írtam, ne bonyolítsa először, haladjon kis lépésekkel.
2022. szept. 14. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó, ne legyél már ennyire tufa.

Az ember nyilván nem egy definítció hallása után tart ott, hogy jé, ez van, ide tartozom.

De ha ezek a cimkék, kereső szavak nincsenek a birtokában, akkor tízszer nehezebb információkhoz jutni.

És nem, nem mondtam meg neki hogy ez és ez vagy, hanem, hogy potenciálisan ezek is lehetőségek, olvass kicsit utánna, keress hasonló embereket akik be tudnak számolni a saját életükről, tapasztalataikról és remélhetőleg tudnak segíteni az önismereti úton.

Hidd el, SENKI, de ķurvára senki nem úgy indul neki, hogy na, hányféle cimkét tudok ma begyűjteni, csak úgy, amit itt-ott amott hallok, nem is nagyon érdekel mit jelent, csak jól hangzik.

Nem.

Általában az emberek hosszú őrlődés, átgondolás után jutnak oda, hogy na, ez az ami leginkább leírja azt amit érzek.

2022. szept. 15. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

Pedig a mai világ pont arra halad,hogy az első megmondóember szava dönt és kész. Ráadásul a megmondóember teljesen off a témához.

Persze nevén kell nevezni a dolgokat,de ha lehet ne cimkézzünk 1-2 komment alapján. Ismerjünkmeg sokféle dolgot ezekből,szemezgessünk mi illik ránk,és ha megvan akkor cimkézzen akinek fontos. Mert ez a "mefelelő" helyen hamar bélyeg lesz.

Amugy a 3.és 4.-nek gracsi. Jól megirtátok.

2022. szept. 15. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!