Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti lefeküdnétek transzszexuális nővel?
Én pont valamelyik nap gondolkodtam el azon, miközben a drag queeneket néztem, hogy simán kipróbálnám, hogy milyen egy olyan nővel, aki eredetileg férfi volt.
Mármint kifejezetten a dragek vonzanak, tűsarkú, fullos smink stb. Én eddig 100%-ban leszbikusnak gondoltam magam, de ilyen esetben kipróbálnám “férfival”. (Azért nem mondok nőt, mert úgy tudom a drageknek még megvan a farkuk és sokuk nem is tartja magát nőnek egyáltalán, ugyanúgy férfinak, csak sminkben, outfittel stb.) Nem mondom, hogy kapcsolatot is el tudnék képzelni (meg többségük gondolom amúgy is a férfiakhoz vonzódik), de egy éjszakára kipróbálnám a dolgot.
Ti hogyan vélekedtek erről?
Igen, lehet, hogy egybekevertem a két fogalmat, nem kell leszedni a fejem. A drag queenekre gondoltam, valóban. Én is rájöttem közben.
Miért kell lekezelően beszélni a másikkal? “Biszexecskék” te sem vagy több a homofóboknál, ha ilyen módon beszélsz valakiről, akinek más a szexualitása, mint neked.
Azért is merült fel ez a kérdés, mert így most megkérdőjeleztem kicsit a 100%-os leszbikusságomat, hiszen itt arról van szó, hogy nekik a farkuktól sem undorodnék annyira. Bár egy fordított felállás jobban tetszene, hogy én “dugnám” őket, de talán amúgy is benne lennék. Érdekes dolog, talán ez a “nemtelenség” vonz benne engem is.
Kérdező te nem leszbikus vagy, hanem pánszexuális akkor vagy biszexuális. De leszbikus egész biztosan nem.
Átlag leszbikus senki olyannal nem fekszik le, akinek farka van. Nekem egy nő legyen kívül meg belül is nő, kész-passz. Mindegy hogy sminkeli-cicomázza magát, ha farka van, az nekem nem nő. Ha csak volt farka... Hát nem tudom, ahhoz meg már meg kéne ismerni a másik felet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!