Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 30 év fölötti nők! Lefeküdnéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év fölötti nők! Lefeküdnétek egy nálatok 10-15-20 évvel fiatalabb lánnyal? 35/N

Figyelt kérdés
Igaz a leszbikus kategóriába írtam kérdésemet, de nem csak leszbikusok válaszára számítok. :)
2018. márc. 11. 02:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Én még soha nem probáltam,de fantáziáltam róla.
2018. márc. 11. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Én lány vagyok, és voltam nálam 15 évvel idösebbel. Szerintem személyiség, illetve mentális érettség sokat számít ilyen helyzetben.
2018. márc. 11. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem feküdnék le ennyivel fiatalabbal, mert ebben a felállásban még nagyon szembetűnő és érezhető a korkülönbség.Egy 10 évvel fiatalabb is éretlen, gyerek még, a 15-20 évvel fiatalabbakról meg nem is beszélek. Nekem minden szempontból vonzóbb egy korombeli nő.Azt nem tartom elképzelhetetlennek,hogy 50 éves korom körül összejöjjek egy 35 körüli nővel,de lehet mire annyi leszek addigra másképp fogok nézni a 30-as nőkre:-) Visszakanyarodva a témához, semmiképp nem kezdenék 30 alattival.

33/N

2018. márc. 11. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Én csak 25 vagyok, de nem tartom lehetetlennek, hogy 40 éves koromban szívesen lefeküdnék majd egy 25 évessel. De persze addig még sok minden változhat.
2018. márc. 11. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem találkoztam még olyan 25 alattival, akire azt mondtam volna, hogy hmm... És nem szépségről beszélek, hanem valószínűleg van egy pszichés korlát, ami jelez, hogy ők még szinte gyerekek hozzám képest.

33nő

2018. márc. 20. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy en is irok 17 vagyok es volt mar szexualis kapcsolatom 30 feletti novel

Ha meg van az osszhang meg a szimpatia szerintem nincs ezzel semmi gond:)

Legfeljebb egy jo tapasztalat

2018. márc. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!