Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év fölötti nők! Lefeküdnétek egy nálatok 10-15-20 évvel fiatalabb lánnyal? 35/N
Én nem feküdnék le ennyivel fiatalabbal, mert ebben a felállásban még nagyon szembetűnő és érezhető a korkülönbség.Egy 10 évvel fiatalabb is éretlen, gyerek még, a 15-20 évvel fiatalabbakról meg nem is beszélek. Nekem minden szempontból vonzóbb egy korombeli nő.Azt nem tartom elképzelhetetlennek,hogy 50 éves korom körül összejöjjek egy 35 körüli nővel,de lehet mire annyi leszek addigra másképp fogok nézni a 30-as nőkre:-) Visszakanyarodva a témához, semmiképp nem kezdenék 30 alattival.
33/N
Nem találkoztam még olyan 25 alattival, akire azt mondtam volna, hogy hmm... És nem szépségről beszélek, hanem valószínűleg van egy pszichés korlát, ami jelez, hogy ők még szinte gyerekek hozzám képest.
33nő
Bocsi hogy en is irok 17 vagyok es volt mar szexualis kapcsolatom 30 feletti novel
Ha meg van az osszhang meg a szimpatia szerintem nincs ezzel semmi gond:)
Legfeljebb egy jo tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!