Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, ti lefeküdnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, ti lefeküdnétek transzszexuális nővel?

Figyelt kérdés

Én pont valamelyik nap gondolkodtam el azon, miközben a drag queeneket néztem, hogy simán kipróbálnám, hogy milyen egy olyan nővel, aki eredetileg férfi volt.

Mármint kifejezetten a dragek vonzanak, tűsarkú, fullos smink stb. Én eddig 100%-ban leszbikusnak gondoltam magam, de ilyen esetben kipróbálnám “férfival”. (Azért nem mondok nőt, mert úgy tudom a drageknek még megvan a farkuk és sokuk nem is tartja magát nőnek egyáltalán, ugyanúgy férfinak, csak sminkben, outfittel stb.) Nem mondom, hogy kapcsolatot is el tudnék képzelni (meg többségük gondolom amúgy is a férfiakhoz vonzódik), de egy éjszakára kipróbálnám a dolgot.

Ti hogyan vélekedtek erről?

2018. nov. 5. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Igen letudnék. Mivel számomra fontos a személyiség, és én is homoszex irányba húzok. És van olyan, hogy egy férfi kifejezetten szép, nőies arcú. Volt már, hogy azt mondtam férfira hogy szebb mint egy nő de az ilyen sajnos ritka. De úgy alapvetően a nőkhöz vonzódom. 53%-os akinek mindenkivel baja van rád is lehetne hasonlóan szép jelzőket mondani, hogy a p...ba vagy belezúgva, meg hasonlókat gondolom neked sem tetszene.
2018. nov. 6. 06:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de egy drag queen az továbbra is férfi. Annak még a melle sincs megcsináltatva, és farka van. Biszex férfiként és úgy hogy egyébként izgatnak az igazán noies, ladyboyok, transzik mondom, hogy ezek undorítóak...
2018. nov. 7. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Mindenki születik egy biológiai nemmel.Aki férfinak születik, farokkal, férfi szaporítószervekkel, férfi másodlagos nemi jllegzetességekkelaz mitől lenne nő bàrkinek is? Attól hogy beöltözik biztos nem. A mopszomra is ráadtam karácsonykor egy rénszarvas agancsos hajráfot és láss csodàt, attól hogy műagancsa volt mèg kutya maradt. És ha felveszek egy fekete parókàt, egy kalapot és egy fehér zoknit attól még nem leszek Michael Jackson, ugyanúgy én maradok Jackóra jellemző cuccokban. Ugyanígy aki fètfinak született az örökre egy nönek maszkírozott férfi marad, akkor ha neked az màr nö.

Gratulálok ehez a felfogáshoz.Az ilyen nyomik miatt lesz öngyilkos a legtöbb transznemü.Érdekes modon legtöbben nem nézünki ugy mint ami a lábunk között van..akarom mondani a született nemünknek.Azért mert agyilag igenis férfi/nö a másik. Pl én nem szedek semmilyen testosteront és ha szembe jönnél velem az utcán nem mondanád meg minek születtem.Mert tudom hogy mi vagyok hibásan születtem.A mozdulataim a cselekedeteim férfias.Szörösödök az arcomon és az alkatom is fius.:D De az a baj a te agyi szinted ezt ugyse érti meg mert szerinted csak 2 nem létezik.Akkor pl mi van azzal aki intersexuális?Nem kéne rá eröltetni a homofób felfogásod másokra föleg egy meleg kérdésnél.Legközelebb tarcsdmeg magadnak ahogy látom 0% ra leletél pontozva.Helyesirásba mielött belekötödöl le...sz.. felidegeltél.

2018. nov. 8. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Ne foglalkozz vele. Árad belőle a gyűlölet és a rosszindulat. Minden kommentjéből csak ezt látod. Leszbikus de ennek ellenére lekezelőbb mindenki mással aki nem leszbikus nő, mint amennyire egy homofób hetero pasi a leszbikusokkal/melegekkel.
2018. nov. 8. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha leszbikus akkor meg jobban gratulálok neki. Mert a melegek értik meg legjobban milyen ha rosszindulatal néznek rád olyan dolog miatt amiről nem tehetsz.és pont egy ilyen embernek nem kéne itelkeznie..
2018. nov. 9. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt lelehet pontozni engem is hidegen hagy. Megneznem helyedben neked hogy esne ha ilyeneket mondanának rólad.

Ennyit a nagy elfogadasotokrol meg priderol is:)tisztelet a kivételnek

2018. nov. 9. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!