Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ettől még leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Szexuálisan és érzelmileg is a nőket szeretem. Van hogy arra maszturbálok hogy egy idegen férfival publikus helyen dugok. De egyáltalán nem akarnék szexen kívül mást. Általában nem is a férfiról fantáziálok, hanem hogy a farkával megdug, és ez indít be. Nem találom a férfiakat semmi képen vonzónak, csak egy részüket ami a lányoknak nincs. Ez az egész mit jelent? Mégsem vagyok leszbikus?

júl. 7. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem mondhatod hogy az vagy.

Nekem volt...van ilyen "kapcsolatom" . Husszú lenne a teljes sztori. A lényeg hogy mindíg szabadban talalkozunk, előre le beszélve és maszkban. Csak arra kellek neki , illetve mondhatni csak a farkam. Egy menet aztán szó nélkül tovabbmegyek, megy. És ennyi. Ha legközelebb jön neki az inger. Szól (egy fórumon, még egymás telefon számat sem tudjuk).

júl. 8. 05:22
 12/15 anonim ***** válasza:
14%
Én meg pontosan ilyen lányt keresek akit publikus helyen dughatok
júl. 8. 05:45
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem! ha 100 % leszbikus lennél, arról fantáziálnál, hogy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
júl. 8. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

Ki kell próbálni.

Az élet nem fekete vagy fehér. Ha parod van pedig megbeszélni ha gondolod .

Egyebkent ott a felcsatolhatós erre.

Fantazialsz, beindít, az sem nagy baj.

Ezt el kell fogadni hogy valakiben ez indít be van akiben meg más .

Attol meg leszbikus marad valaki ha parszor dug pasikkal is.

Nyers voltam, elnezest, nem köcsög akartam lenni, de nem írtam le virágnyelven.

júl. 9. 22:39
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Leszbikus vagy, biszexuális vággyal/,hajlammal
júl. 13. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!