Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfojtott vágyak. Teljesen elcsesztem az életem?
Sziasztok!
Igazából csak szeretném kiírni magamból, mert senkinek sem mertem még beszélni erről. Kb. 12-13 éves korom óta tudom, hogy vonzódom a nőkhöz. Mivel a családom homofób meg se fordult a fejemben, hogy lányokkal randizzak (pedig volt jópár aki tetszett), féltem, hogy kiderül...19 évesen kezdtem el ismerkedni férfiakkal, de sosem működött....nem voltam szerelmes, rossz volt a szex stb....23-24 évesen ismerkedtem meg a mostani párommal...ugyanaz mint az előző kapcsolatoknál, semmi se működött amit persze elhallgattam, mert már "illett" felmutatni egy komoly kapcsolatot. Egy pár éve teljesen "bekattantam"....egyre nehezebben tudom magamban elnyomni a dolgot.... depresszió, szorongás és még pluszban bűntudat amiért hazudtam magamnak és a páromnak is....teljesen elcsesztem az életemet csak azért, mert féltem felvállalni magam. Tudom, hogy szar ember vagyok, felesleges hozzám vágni. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak...a munkám és a családom miatt sem "bukhatok le"....ha nem lennének a kutyáim már lehet felkötöttem volna magam....
A családod miatt felesleges elnyomnod a lényed egy részét. Ha elfogadnak, tényleg a családod. Ha nem fogadnak el, nem azok. Tudom, hogy egyszerű mondani, de a saját boldogságod érdekében meg kell velük szakitanod a kapcsolatot, ha nem szeretnek. Azért élsz, hogy boldog légy vagy azért, hogy ők elégedettek legyenek a "normális" életükkel?
És fájó ezt írni, de a #2 válasza nem sokat nyom a latba. Szivárvanytól csillogó, hollywood-i filmbe illő hozzáállás. Nem, ez hülyeség sajnos. Én hetero vagyok, tehát nekem más gondjaim voltak, mint neked, de ki kell jelentenem, hogy nem minden szülő elfogadó és nem minden szülő szereti a gyerekét. Erre készülj fel, nehogy váratlanul érjen, hogyha egy valódi konfliktust eredményez a comingout. Persze aztán lehet, hogy szemet hunynának felette.
Sok sikert kívánok neked, de tudd, hogy ideje lépned!
Együtt tudok veled érezni, bár már nem függök úgy a szüleimtől, mégse merném nekik elmondani hogy meleg vagyok. Homofóbok sajnos. Megnehezít elég sok dolgot, a párkeresés kb lehetetlen, amint megemlítem az illetőnek hogy mi a helyzet a családban, rögtön megpattannak, nem ismerkedik velem tovább senki. :/
Könnyű azt mondani hogy le kell sz*rni ki mit gondol... Ha vadidegen lenne az egy dolog, de heló kedveseim, itt az ember saját családjáról és a megélhetéséről van szó. A mai instabil világban nem lehet ezeket csak úgy kockáztatni.
Jezusom, neee!
Az életed egy kalitka. Nem vagy boldog.
Szakadj ki, lepdj ki, minek gyötröd magad te lány! Hát nem volt elég?
Azt hiszem már most nagy károkat szereztél, ha még többet szerzel akkor egesz életedben egy csődtömeg leszel. Lépj magadért, a te boldogsagodert, dolgozz a belsődön járj szakemberhez, es keresd meg a boldogságodat!
Csak érteném, az én válaszom miért lett lepontozva. Azért, mert azt írtam, nem minden szülő szereti a gyerekét? Ez a szomorú valóság.
#11 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!