Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfojtott vágyak. Teljesen elcsesztem az életem?
Sziasztok!
Igazából csak szeretném kiírni magamból, mert senkinek sem mertem még beszélni erről. Kb. 12-13 éves korom óta tudom, hogy vonzódom a nőkhöz. Mivel a családom homofób meg se fordult a fejemben, hogy lányokkal randizzak (pedig volt jópár aki tetszett), féltem, hogy kiderül...19 évesen kezdtem el ismerkedni férfiakkal, de sosem működött....nem voltam szerelmes, rossz volt a szex stb....23-24 évesen ismerkedtem meg a mostani párommal...ugyanaz mint az előző kapcsolatoknál, semmi se működött amit persze elhallgattam, mert már "illett" felmutatni egy komoly kapcsolatot. Egy pár éve teljesen "bekattantam"....egyre nehezebben tudom magamban elnyomni a dolgot.... depresszió, szorongás és még pluszban bűntudat amiért hazudtam magamnak és a páromnak is....teljesen elcsesztem az életemet csak azért, mert féltem felvállalni magam. Tudom, hogy szar ember vagyok, felesleges hozzám vágni. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak...a munkám és a családom miatt sem "bukhatok le"....ha nem lennének a kutyáim már lehet felkötöttem volna magam....
Ilyen butaságot ne mondj. Nem ismerem a családod de biztosan szeretnek. A fiam meleg 16 évesen vallotta be az apjától félt a legjobban tipikus homofób. Nem mondom, hogy könnyű volt az elfogadás de nagyon szeretjük és nem akartuk semmilyen értelemben elveszíteni. A fiam most 19 éves boldog, nincsenek titkok csak az a fontos számunkra, hogy boldog legyen. Az apja is teljes mértékben elfogadta.
Ezeket a vágyakat nem lehet elnyomni, meg kell élned ez is a te részed.
"Fogalmam sincs, hogy mit csináljak"
Ó, dehogynem. Csak nem mered meglépni.
A leírásból úgy tűnik: igen, el.
Korod? gyerek van?
Bocs, de nem akarod magad levágni a családi köldözsinórról???
A vágyaid NEM fognak elmúlni! Ha rákényszeríted magad arra, amit nem akarsz csak szenvedni fogsz egész életedben. Mersz is tenni a saját boldogságodért? A családod idővel megbékél, a munkahelyednek meg semmi köze hozzá, hogy a magánéletben ffi-vel vagy nővel vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!