Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsesztem a fiatalkoromat ezzel?
25 éves vagyok. Bulizni alig jártam, nem az én világom. Ezzel viszont az a baj hogy a csajoknál sehol nem tartok. Még szűz vagyok. Szoktam ismerkedni nagyritkán ha találok lány, de csak az elutasítást kapom, meg a hazudozást. Nem tudom miért ennyi komolytalan sok lány még 20 felett is.
Na tehát ha 25 éves koromig egy csajom sem volt meg nem is dugtam azzal nagyon elrontottam a fiatal koromat? Nagyon gyorsan elteltek az évek.
Ne hitegesse senki h tök normális ez. Nem a nők hibája h egy pasi szűz még majdnem 30 fele. Vagy nem tudja felturobozni a külsejét egy normális kinézetre, vagy humortalan és unalmas, vagy nem kommunikatív vagy beszari. És ezeket meg rühelljük mi nők.
Szall igen elvesztegeted a legszebb éveidet. De tedd fel magadban a kérdést. Szerinted miért utasítanak el a lányok? Ne gyere a sablon kifogással h jajj a normális pasik nem kellenek a nőknek. Mi csak a rosszfiúkhoz vonzódunk.
NYAF NYAF NYAF NYAF NYAF NYAF NYAF
Azok a lányok/nők, akik nem akarnak lehorgonyozni egy lúzer mellett, nem komolytalanok, csupán élik az életüket. Arról, hogy neked nincs sikered az életben, nem mások tehetnek. Csakis TE,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!