Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elcsesztem a fiatalkoromat ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsesztem a fiatalkoromat ezzel?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Bulizni alig jártam, nem az én világom. Ezzel viszont az a baj hogy a csajoknál sehol nem tartok. Még szűz vagyok. Szoktam ismerkedni nagyritkán ha találok lány, de csak az elutasítást kapom, meg a hazudozást. Nem tudom miért ennyi komolytalan sok lány még 20 felett is.

Na tehát ha 25 éves koromig egy csajom sem volt meg nem is dugtam azzal nagyon elrontottam a fiatal koromat? Nagyon gyorsan elteltek az évek.

2021. dec. 19. 20:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem nagyon. Kicsit.
2021. dec. 19. 21:01
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy koporsóban nem? Rengeteg időd van még csajozni
2021. dec. 19. 21:06
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Hisztizz itt, sokat segít
2021. dec. 19. 21:07
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kapd össze magad, mert az évek ettől már csak gyorsabban fognak telni! Én már csak szerencsétlen balfék voltam, de 24 évesen csak elvesztettem a szüzességem! Minél idősebb leszel, annál félszegebb, márpedig 20-22 évesen még esetleg tanítgatnak a lányok, de 30 körül már nemigen.
2021. dec. 19. 21:07
 5/18 anonim ***** válasza:
71%

Ne hitegesse senki h tök normális ez. Nem a nők hibája h egy pasi szűz még majdnem 30 fele. Vagy nem tudja felturobozni a külsejét egy normális kinézetre, vagy humortalan és unalmas, vagy nem kommunikatív vagy beszari. És ezeket meg rühelljük mi nők.

Szall igen elvesztegeted a legszebb éveidet. De tedd fel magadban a kérdést. Szerinted miért utasítanak el a lányok? Ne gyere a sablon kifogással h jajj a normális pasik nem kellenek a nőknek. Mi csak a rosszfiúkhoz vonzódunk.

2021. dec. 19. 21:12
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

NYAF NYAF NYAF NYAF NYAF NYAF NYAF

Azok a lányok/nők, akik nem akarnak lehorgonyozni egy lúzer mellett, nem komolytalanok, csupán élik az életüket. Arról, hogy neked nincs sikered az életben, nem mások tehetnek. Csakis TE,

2021. dec. 19. 21:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak buliba lehet ismerkedni...
2021. dec. 19. 21:16
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Azzal b.szod el hogy nem mész sehova, nincsenek barátaid, nincs szociális kapcsolatrendszered, nem csinálsz semmit csak nyafogsz mint egy óvodás. Ha "nagyritkán" csajozol, ismerkedsz akkor nem is fog semmi változni. Nyafi helyett inkább mozdulj ki a 4 fal közül.
2021. dec. 19. 21:27
 9/18 anonim ***** válasza:
Irány a rosszlányok aztán pótold be
2021. dec. 19. 21:32
 10/18 anonim ***** válasza:
17%
En 43 vagyok szuz de nem erdekel
2021. dec. 19. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!