Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves koromig nem szexeltem. Elcsesztem a fiatalkoromat?
Nemrég beszéltem egy csajismerősömmel, aki azt mondta, hogy szerinte nem jogos, ha a fiúk elítélik az eddigi partnereiért, elvégre eddig nem volt hosszú távú kapcsolata, s mégsem élhet 3-4 évet szex nélkül.
Engem csak ez az utolsó félmondat ütött meg. Nyilván igaza van, ugyanakkor baromi arrogánsnak érzem a kijelentést (mégha ő nem is annak szánta), mert ő lányként nem tudja, hogy egy fiúnak van olyan, hogy egyszerűen nincs választása, még ha akarja sem. Az ő narratívájában akkor én nyilván elcsesztem a fiatal éveimet. Valóban így van? Eddig rengeteget háborogtam ezen, de most már egyfajta apátiába süllyedtem. Mondjuk nem tudom, hogy ha ma megtalálnám életem partnerét, akkor tudnék-e eleget szexelni ahhoz, hogy bepótoljam, ami eddig kimaradt. Van, ami szerintem nem pótolható.
Egyébként sokszor lett volna rá lehetőségem, de olyannal soha nem akartam lefeküdni, akivel hosszú távra nem akarok együtt maradni. A szüzességemet is csak úgy tudtam elveszteni, hogy elvetettem egy időre ezt a szabályt
Én bi vagyok és még nem próbáltam ki a puncit csak csókig jutottam el. De izgatna a dolog, hogy egy lánnyal is dugjak amúgy.
27/F bi srác.
El. Persze. Te is tudod, bárki bármit magyaráz.
Más kérdés, hogy lehet, hogy 10 év múlva azt fogod mondani, ha visszanézel, hogy nem baj, megérte. Ez még simán lehetséges.
De a kérdésedre az a válasz, hogy igen. A fiatalságodat soha nem fogod visszakapni.
Persze ettől ne süllyedj apátiába, mert a jövőt viszont még nem cseszted el =) Az apátiával meg csak azt érnéd el, hogy az is ugrik.
#5-#6 Az volt a kérdés, hogy elcseszte-e a fiatalságát szex téren.
IDŐSEBBként tényleg k*rogathat még, de FIATALKÉNT már nem. Ez attól még nem változik. És nem süket duma, tényleg csak egyszer vagyunk fiatalok.
Hasonlóan, lehet, hogy ő megtalálta az örömét X egyéb elfoglaltságban, de erősen kétlem.
"ő lányként nem tudja, hogy egy fiúnak van olyan, hogy egyszerűen nincs választása, még ha akarja sem." <== ebből baromira nem az érződik, hogy az ő életében az utazás, festés pótolni tudta volna a szexet. Akinek pótolja, az nem ír ilyet.
Azaz igen, el lett cseszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!