Mit választanál? 1. Lehetőség: Megtanítanak havi 3 milliót keresni. 2. Lehetőség: Egyszer, de azonnal kapsz 10 milliót.
Második lehetőség, azt biztosan megkapom míg azzal hogy megtanítanak hogyan tudnék havi 3 milliót keresni nem biztos, hogy sikerülni is fog.
Elég lámpalázas vagyok, több könyvet is olvastam hogyan küzdjem le, hogy legyen magabiztos, voltam előadásokon is ahol gyakorolhattam, de még mindig nem az igazi. Ugyanilyen alapom hiába mondjám el hogyan kéne ennyit keresni havonta semmi garancia hogy összejön.
Kiegészítve az előzőt...
Ha mindenki számára nyitott a tanulási lehetőség és ezzel foglalkozik, akkor miből lesz fizetőképes kereslet?
Előbb utóbb leszűkül a piac sok az eszkimó kevés a fóka alapon tulkepzessel párosulva kipukkan a lufi és visszaesik mindenki bevétele ha már a szomszéd is ugyanazt ugyanúgy adja, amit én aki szintén ugyanezt tanultam, csak korábban.
Lásd franchise, mlm és társai életszerű példái, hogy az olyan tényezőkről mint területi egyenlőtlenségek, tanulási attitűdök, affinitás, pro aktivitas hiánya, stb ne is beszéljünk.
Ha csak 5 évre előre kalkulál valaki, havi 3 millió forint jelenértéke akkor is ~130 millió forint körül van - ezt az összeget lenne helyes mellé rakni. Tehát 10 millióval szemben egyértelműen a havi 3 millió forintos fizetség a nyerő.
A kérdés tehát, hogy mennyire biztos ez a havi 3 milliós fizetés és mennyit kell dolgozni érte? 3-5-10 év múlva is lesz még kereslet erre a munkára, vagy milyen hosszú időtávon jár ez a 3 millió forint (s ez alatt mennyit fog veszíteni a vásárlóerejéből)? Ha heti 60 órát kell dolgozni érte, vagy esetleg az emberek többsége egyáltalán nem is szereti csinálni ezt a munkát, az szintén árnyalja a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!