Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit választanál? 1. Lehetőség:...

Mit választanál? 1. Lehetőség: Megtanítanak havi 3 milliót keresni. 2. Lehetőség: Egyszer, de azonnal kapsz 10 milliót.

Figyelt kérdés
Pénz, lehetőség, tanulás, döntés

##elcsesztem a tag-elest #bocsi 😅
2018. márc. 3. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ, mi az a munka, amivel 3 milliót lehet.

Ha valami illegális (dílerkedés, ku.válkodás), akkor nem érdekel.

Ha legális, akkor ennyit nyilván vagy hosszadalmas tanulással, vagy nagyon stresszes melóval lehet szerezni, utóbbi tönkreteszi az egészséget, nem biztos, hogy megéri.

Ha nem illegális és nem stresszes, akkor érdekelne, de akkor nyilván mindenki mást is, vagyis egy év múlva már nem lenne ilyen állás, annyira telített lenne.

2018. márc. 3. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Egyszeri 10 millió. Felépíteném belőle azt a céget, amiből többet keresnék, mint a havi 3 millió.
2018. márc. 3. 20:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Mégis hogy lehet valakit megtanítani, hogy garantáltan havi 3 milliót keressen?Vagy mi lenne az a munka? (Prostinak menni svájcba?:D)

Nem köszönöm, az azonnali 10 milliót választanám.

2018. márc. 4. 11:49
 14/19 anonim válasza:
49%

1. Minek képeznének ki? :D politikusnak, adócsalónak, életművésznek...? Nem köszi, bántana a lelkem. De ha viszont megtanítanának, hogy hogy kell tőzsdézni sikeresen, befektetni, milyen részvényeket venni stb. akkor simán az első.

2. Lenne annyi pénzem, fogadnék magántanárt aki legalább tanítana is a pénzéért, és azt tanulnék amit szeretek is, vagy leosztanám havi 150.000-200.000 ft-ra, és elélnék belőle ameddig tart (mint ha az lenne a fizum és akár így is tanulhatnék önállóan), akár lehetne a kezdő tőkém, és kimennék külföldre dolgozni, vagy ha nagyon kell a pénz mert vmi történne pl belejönne egy kamion a házba, tönkremenne az összes elektronikai cucc, vki kórházba kerülne a családban, sokkal jobb lenne a 10 milka. Szóval a 10 milka felé hajlok inkább.

2018. márc. 13. 20:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszat. Egy felmereshez kellettek a valaszok. Sajnos nagyon rossz eredmenyek szulettek ezen az oldalon. Itt a tobbseg nem hajlando semmit tenni a joletert. Ellenben mas oldalakon tulnyomo tobbseg szavazott a havi 3 milliora amiert tanulni kell. Erdekes. Szerintem ez lesz a kovetkezo felmeresem targya.
2018. márc. 15. 00:11
 16/19 anonim válasza:
67%

Kedves kérdező, ez egy vicc volt ugye, hogy felméréshez kell? Vagy csak magadnak csináltad, mert érdekelt?

Nem akarlak kiokítani, de ha van egy konkrét kérdés, és abból felmérést készítenek:

1. Nincs olyan, hogy rossz eredmény, minden ismérv adatai ugyanolyan jelentős, mint a másik. Minél több szempont van, na annál érdekesebb. Nem/kor/családi állapot/kereset/ország-megye-város, meg amit nehéz lenne behatárolni, maga az egyén személyisége és megítélése, hogy neki mit jelent a jólét.

("Sajnos nagyon rossz eredmenyek szulettek ezen az oldalon. Itt a tobbseg nem hajlando semmit tenni a joletert.") Mert kétlem, hogy egy nagycsaládos apuka, aki xy éve dolgozik magasabb pozícióban egy vállalatnál, az megkockáztatná azt, hogy eldobja a stabilitást holmi fogalomért/elképzelésért. A 10 milkánál, vagy lepergeti az illető az asztalra, vagy odateremtődik a számlára.

Az ellenpélda, van egy Tesós kasszás, aki kb keres 500-800 ft/h az lehet, hogy simán igent mondana az első lehetőségre. Hogy miért? Ha még csak 2-3 hónapig is tartott a 3 milka (mert rájöttek, hogy a kínaiak ezt 1 milkáért is megtanulják) bőven jobb keresetnek mondható, és a Tesó meg rokonainál szinte állandó a kereslet ugyanerre a pozícióra. De ha ezt, egy középsulistól kérdezed, lehet, hogy Ő is bemeri kockáztatni, mert lényegében nem változott semmi, tanulni kell, csak nem kap érettségit, de az is bepótolható akár később. Sőt lehet manapság többet érne ez az első lehetőség, mint az érettségi.

2. Meg az is fontos, hogy mit akarsz ebből az egészből levonni, de ahogy látom, neked már van egy szimpatizált oldal, amiről szívesebben tárgyalnál. " Itt a tobbseg nem hajlando semmit tenni a joletert. Ellenben mas oldalakon tulnyomo tobbseg szavazott a havi 3 milliora amiert tanulni kell." Ezt a másik oldalt belinkelnéd? Vagy esetleg ez az oldal meg az a másik volt az összehasonlítási alap? Ahogy látom, neked nagyon fontos, hogy az illető tanuljon, mint ha csak az számítana.. meg honnan tudod, hogy aki a második opciót választaná, az nem tenne semmit a jólétért? Hmmmmmm? :D

2018. márc. 19. 22:50
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

"Itt a tobbseg nem hajlando semmit tenni a joletert. Ellenben mas oldalakon tulnyomo tobbseg szavazott a havi 3 milliora amiert tanulni kell" - 5,5 évet húztam le az egyetemen mellette 3 évig gyakornok voltam majd pályakezdőként a belem is kihajtottam hogy minél hamarabb jobb pozícióba jussak, de azért oszd az észt hogy a többség semmit se hajlandó tenni a jólétért amiért tanulni kéne. Megindokoltam miért a 10 milliót választanám, mert az egy fix pénz míg nem tudnak olyat tanítani amitől havi 3 milliót keresnék egyszer csak. Balekokat szokták ezzel hülyíteni, hogy gyere el a tanfolyamunkra/vedd meg a könyvünket és majd húde milliomos leszel, nekem az első verzióból ez jön le. De gondolom te se tudod hogyan lehetne bárkit megtanítani arra hogy havonta fixen 3 milliót keressen.

Amúgy egyet értek az előzővel, felmérésnél nincs rossz válasz meg nem kell csodálkozni ha valaki a szerinted rossz verziót preferálja inkább.

2018. márc. 19. 23:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Jó a felmérés, és kell is ha valami olyat akarsz átadni ami Neked bevált. Én is így voltam ezzel és nem egy kérdés, hanem egy komplett 12 kérdéses kérdőív, 50+ mintával világított rá, hogy nem feltétlen azt preferálják az emberek, amiket én gondoltam, vagy én végig vittem pár év alatt. Ettől függetlenül lett belőle tanfolyam, amivel hozzá segíthetünk mi is embereket ahhoz, hogy pár hónap alatt milliókat tudjon keresni, de volt hogy változásokat kellett eszközölni rajta, mert az igény mutatott másfele.

És valóban, attól mert többet is ki lehet hozni ettől, még nem fog mindenki rohanni lecserélni a jelenlegi jobban fizető megoldását egy "spanyol viaszra", amiatt meg nem kel megsértődni, csak átgondolni, hogy valóban hiánypótló-e amit akarsz.

2018. márc. 20. 05:13
 19/19 anonim ***** válasza:

"Itt a tobbseg nem hajlando semmit tenni a joletert."

Én épp eleget teszek a jólétért azzal, hogy semmibe nem ugrok bele, ami nulla információ nélkül gyors gazdagodást ígér.

2018. márc. 21. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!