Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elcsesztem a fiatalkoromat ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsesztem a fiatalkoromat ezzel?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Bulizni alig jártam, nem az én világom. Ezzel viszont az a baj hogy a csajoknál sehol nem tartok. Még szűz vagyok. Szoktam ismerkedni nagyritkán ha találok lány, de csak az elutasítást kapom, meg a hazudozást. Nem tudom miért ennyi komolytalan sok lány még 20 felett is.

Na tehát ha 25 éves koromig egy csajom sem volt meg nem is dugtam azzal nagyon elrontottam a fiatal koromat? Nagyon gyorsan elteltek az évek.

2021. dec. 19. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Hasonlóan vagyok ezzel 25 évesen, én is most vetettem bele magamat az élő ismerkedésbe még csak igazán. Szilveszterkor meg pláne megéri kimozdulni, hátha összejön valami, bár valami haverral lenne a legjobb ezt a bulis csajozást nyomatni, mert egyedül rohadt sz.r tud lenni. Mindenesetre próba-szerencse. A nők meg már csak ilyenek a csendesebb normálisabb embereket lesz.rják, csak a nagypofájú parasztokat részesítik előnyben. Igaz, ha olyan valakit talál az ember maga mellé, akivel megvan a közös hang akkor no para.. Volt már, hogy ilyen csendesebb csajjal randi közben be nem állt a szám és rám se lehetett ismerni, de ez is személyfüggő. Szóval még újévig próbálkozz hátha, ha más nem beavatásnak irány a rosszlányok, aztán hátha megjön az önbizalom egy kicsit. Nálam már amúgy is szakad a cérna és befizetek lassan, aztán le***ophat az összes olyan csaj akinek ez nem tetszik, telibe sz*rom. Amúgy se kell megmondani senkinek, de azért a csajozást sem feladni!
2021. dec. 19. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:

1- a legfontosabb, hogy ezt nehogy egy lánynak is eláruld.

2- irány egy prosti, ha egyet dugsz azután már könnyebb csajozni

2021. dec. 19. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:
11-es. Megsúgom h nem a nőkben van a hiba h nem kellesz nekik. Te is általánosítod a pasikat két részre. Az olyanokat akik normálisnak mondják magukat holott bennük van a hiba amit képtelenek bevallani és emiatt jobb a nőket hibáztatni. Mert aki belevalóbb, helyes és jól kommunikál az rögtön egy bunkó szardarab aki csak kihasználja a nőket szerinted
2021. dec. 19. 22:28
 14/18 anonim ***** válasza:
5,6, jó g.ci nők (már ha azok)
2021. dec. 19. 22:33
 15/18 anonim ***** válasza:
14-es. Ez van. Nyeld le a dolgot. 5-ös
2021. dec. 19. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Dec 31-én rugá be es dugjá meg pár csajt
2021. dec. 20. 08:16
 17/18 anonim ***** válasza:
A múltat elcseszted, de a fiatalkorodból még sok maradt. Egy pasi harmincasként sincs elkésve, de változtass. Ne majd, ne holnap, kezdd ma.
2021. dec. 20. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Szilveszterkor menj kur-vázni
2021. dec. 20. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!