Hogyan dolgozzam fel hogy nekem ilyen magányos fiatalkorom volt?26/F
Figyelt kérdés
Tizenévesen olyan közép iskolába kerültem,ahol csak lányok voltak szinte,be is jöttem párnak, de engem nem érdekeltek, nem jártam szórakozni nem voltak haverjaim, úgy ahogy most sem meló után itthon vagyok és nézem a Tv-t, úgy mint régen2021. júl. 29. 11:34
2/7 anonim válasza:
1. Fiatal vagy.
2. Én társasági életet éltem, de rá is csesztem, vannak emberek akiknek jobb egyedül lenni. Átvertek, kihasználtak, akiket barátoknak hittem. Lehet jobb, hogy így történt, csak arra szeretnék utalni.
3/7 anonim válasza:
Nem értem miért lett kitörölve a válaszom amiben belinkeltem, hogy a kérdező óránként feltesz egy hasonló kérdést... :)
4/7 anonim válasza:
A rák tudja, itt mindent letörölnek, csak a hülyeségeket nem.
5/7 anonim válasza:
Én sem értem miért lett törölve ahol annyit írtam, hogy nincs mit feldolgozni, mert a kérdező a saját elmondása szerint így döntött, nem arról van szó hogy nem volt lehetősége 🤦♀️🤷♀️
6/7 A kérdező kommentje:
Azért mert hülye vagy most is fiatal vagyok
2021. júl. 29. 19:02
7/7 anonim válasza:
Nekem a családon belüli meztelenkedős kérdései alól törlik a válaszaimat. Közben az a beteg elme heti szinten tesz fel több kérdést, amit mesébe burkol. Mingggyá lesz egy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!